Cum să-ți cureți tenișii fără să-i speli

Te simți minunat atunci când porți pentru prima dată noua ta pereche de pantofi. Te mândrești cu ei, îți privești picioarele cu admirație din când în când și pășești cu grijă, ca nu cumva să-i murdărești.
Iar grija este cu atât mai mare când vine vorba de pantofii sport sau tenișii albi. Vrei să rămână întotdeauna impecabili, dar este imposibil. Pentru că spălarea repetată a tenișilor și a pantofilor sport ar putea să ducă la degradarea lor mult mai rapidă, trebuie să înveți câteva trucuri foarte eficiente de a-i curăța fără să-i speli. Iată ce să încerci:

Pastă de dinți

Pasta de dinți este una dintre cele mai soluții pentru curățarea pantofilor sport. Este valabil în special pentru marginile din cauciuc sau spumă ale tălpilor, cele care se murdăresc cel mai mult, de obicei.
Pune puțină pastă de dinți pe o periuță de dinți veche și freacă zona murdară. Umezește foarte puțin periuța. După ce murdăria s-a curățat, șterge pantofii cu o cârpă sau un burete. Folosește numai pastă de dinți albă!

Balsam de păr

Sună ciudat, nu? Dar în ciuda acestui lucru, este o metodă eficientă. Pune balsam de păr pe zona murdară a tenișilor și freacă cu un burete. După ce pantofii s-au curățat, șterge cu o cârpă curată. 

Zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să înmoi o periuță de dinți în zeamă de lămâie, apoi în bicarbonat de sodiu. Folosește-o apoi pentru a freca murdăria de pe teniși.
Când ai terminat, șterge pantofii cu o cârpă sau o lavetă.

Gumă de șters

Știi acele urme negre de cauciuc care ajung cumva pe talpa pantofilor? Ei bine, pot fi foarte ușor curățate cu o gumă de șters. Freacă guma de șters pe zona murdară, iar urmele vor dispărea instant. Poți folosi trucul acesta pentru oricare zona din cauciuc a tenișilor sau pantofilor, dar este obligatoriu să folosești o gumă de șters albă, care nu lasă urme.

Oțet

Nu este deloc o idee bună să cureți pantofii din piele întoarsă sau sued cu apă. Dacă nu ai o soluție specială pentru curățarea lor, poți folosi oțet.
Înmoaie o perie moale în puțin oțet și freacă zonele murdare. Ai grijă să perii pantofii din sued într-o singură direcție.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod