Cum să te îmbraci în prima zi de facultate

Prima zi de facultate este un moment important pentru orice persoană, iar ținuta pe care alegi să o porți poate spune multe despre tine. Află cum să te îmbraci ca să faci o impresie bună
Orice început este dificil, mai ales când ai de-a face cu o mulțime de elemente necunoscute, așa cum este și cazul unei noi etape din viața ta: facultatea. Probabil îți faci multe griji, te întrebi cum vor fi colegii tăi, cu cine vei sta în camera de cămin, ce fel de profesori vei avea, cât de dificile vor fi cursurile, iar lista poate continua. Bineînțeles că ținuta pe care o alegi pentru această zi care marchează un nou început în viața ta este la fel de importantă. 

Dar un lucru esențial de care trebuie să ții cont atunci când alegi cum te îmbraci la facultate este propria ta personalitate.
Se spune că persoanele care inspiră încredere celorlalți sunt cele autentice. Cu alte cuvinte, trebuie să te comporți și să te îmbraci așa cum ești cu adevărat, fără să încerci în mod deosebit să impresionezi. Dacă ești o persoană cochetă, nu ascunde asta. Lasă-ți pasiunea pentru ținute sofisticate să strălucească. Iar dacă ești adepta ținutelor casual, relaxate sau chiar a celor sport, nu te strădui să mergi pe tocuri. Este esențial ca hainele pe care le porți să te reprezinte perfect.

Iată câteva exemple de ținute pe care ai putea să le porți în prima zi de facultate:

Pulover supradimensionat, pantaloni skinny și ghete

O combinație simplă, comodă și ușor de pus în practică. Puloverele supradimensionate, împletite masiv, se potrivesc foarte bine pentru o zi răcoroasă de toamnă și sunt în același timp în trend sezonul acesta.
Nu doar că vei avea un look degajat și modern, dar materialul pufos îți va oferi acea stare de comfort de care poate că ai nevoie în momente stresante.

Tricou, blugi și cămașă în carouri

Carourile rămân și în această toamnă un element de bază în modă, iar o cămașă de acest tip va completa perfect o ținută simplă formată din jeanși și tricou. Poți asocia ținuta cu ghete, botine sau pantofi sport.

Cămașă cu imprimeu floral și jeanși

Dacă preferi ținutele feminine, dar nu vrei să porți o rochie, atunci poți opta pentru o cămașă cu imprimeu florale sau botanic, o altă tendință majoră a acestui sezon. Alege modele în culori potrivite acestui sezon, așa cum sunt nuanțele de cărămiziu, roșu închis, bleumarin, verde, galben muștar etc.
Asociaz-o cu o pereche de jeanși sau pantaloni skinny din stofă.

Triucou cu dungi marinărești și fustă

Într-o zi călduroasă de toamnă poți purta și un element care amintește de vară, dar care poat fi inclus în ținutele tale din orice sezon. Este vorba despre tricoul cu dungi marinărești, care se potrivește de minune cu o fustă simplă, în culori închise, dar și cu o pereche de blugi în stil boyfriend sau decupați.

Top, cardigan și blugi

O combinație clasică, ideală pentru prima zi de facultate. Ținutele stratificate, așa cum este și aceasta, sunt exact ceea ce ai nevoie într-o zi cu vreme schimbătoare, precum sunt cele mai multe zile de toamnă.
Îți permite să-ți adaptezi rapid outfitul în funcție de temperatura de afară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod