Cum să porți galben, culoarea vedetă a acestui sezon. 25 de ținute

Deși Institutul Pantone a desemnat Greenery, o nuanță proaspătă de verde, drept culoarea anului 2017, se pare că sezonul acesta o altă culoare câștigă tot mai multă popularitate pe zi ce trece.
Galbenul a cucerit lumea modei. Această culoare luminoasă și veselă, care inspiră o stare de bine și amintește de zilele însorite de vară, este perfectă pentru ținutele tale din zilele mai puțin senine de iarnă și început de primăvară.

Poți alege dintr-o gamă infinită de nuanțe, dar cele mai populare sunt galbenul auriu, ce amintește de culaorea mierii, galben muștar sau galben citron, cu o ușoară tentă verzuie.

O jachetă călduroasă sau un palton într-o astfel de culoare te va ajuta să ieși în evidență în zilele mohorâte și friguroase.
De asemena, un pulover galben tricotet îți va oferi instant senzația de căldură, pe lângă faptul că te va apăra de frig. Pentru ținutele feminine și elegante, nu uita să investești într-o cămașă galbenă dintr-un material vaporos.

Dacă îți plac mai mult culorile neutre și nu vrei să ieși prea mult în evidență, atunci accesoriile în nuanțe de galben sunt perfecte pentru tine. Un clutch sau o poșetă de umăr în această culoare veselă îți va lumina ținuta.

Descoperă câteva exemple de ținute în care galbenul este culoarea vedetă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod