Cum să porți teracota, cea mai importantă culoare în tendințe pentru acest sezon

Cunoscută drept ocru, scorțișoară, ruginiu, oranj ars sau teracotă, această nuanță de pământ cu tonuri roșiatice este una dintre cele mai populare tendințe în modă pentru acest sezon. 
 
Popularitatea sa a crescut pe platforma Pinterest cu 95% în ultimele șase luni, devenind una dintre nuanțele preferate de fashioniste pentru a obține ținute cu un aspect prețios. Iar motivul este versatilitatea sa: treacota este o nuanță caldă, neutră și sofisticată, dar care are în același timp capacitatea de a adăuga un plus de culoare.
Nu este la fel de intensă precum portocaliul, dar nici plictisitoare precum maroul. 

Teracota a putut fi observată inițial în cadrul prezentărilor pentru colecțiile toamnă-iarnă 2017 ale unor case de modă celebre precum Mulberry sau Prada. Iar pentru sezonul toamnă-iarnă 2018, această nuanță caldă de pământ a fost inclusă în colecția Chloe de designerul Natacha Ramsay-Levi. Și branduri de nișă, precum Jacquemus și Nanushka au folosit teracota în colecțiile lor pentru acest sezon.  
1 din 25

Rochie teracotă

Asociază o rochie de culoarea teracotei cu o geantă de tip borsetă și papuci de tip mule, pentru o ținută care se încadrează perfect în trendurile acestui sezon.
MAI MULT DESPRE: tendinte, moda, teracota
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod