Cum să porți rochiile cu cizme și botine în această toamnă

Pentru că zilele devin tot mai reci, este momentul să te gândești la ținute călduroase și confortabile, dar în care să arăți la fel de șic ca întotdeauna.
O combinație care nu dă niciodată greș este asocierea dintre o rochie, dres și cizme sau botine. Această variantă simplă îți permite să porți rochiile tale preferate chiar și atunci când este răcoare, dar fără să simți frigul. În asociere cu dres, cizme și o jachetă sau un palton, chiar și cea mai vaporoasă rochie este o alegere potrivită în sezonul rece.
În fiecare an apar noi moduri inedite de a purta rochiile cu încălțăminte de toamnă și iarnă, așa cum sunt botinele, bocancii sau cizmele. Unele sunt potrivite chiar și pentru zile cu temperaturi scăzute, în timp ce altele se potrivesc mai bine în zilele cu vreme ceva mai blândă.


Iată cum să porți rochiile cu cizme și botine în această toamnă:


Rochie vaporoasă, pulover și cizme

Asociază o rochie vaporoasă maxi cu un pulover gros și o pereche de cizme negre. Vei obține un look interesant dacă adaugi câteva accesorii inedite. 

Rochie cu imprimeu floral și cizme de călărie

Această combinație este interesantă datorită contrastului dintre rochia florală de inspirație vintage și cizmele de călărie. Sunt două stiluri complet diferite care arată foarte bine împreună.

Rochie în culori neutre și dres cu imprimeu

O ținută poate fi transformată radical dacă optezi pentru o piesă deosebită. În acest caz este vorba despre un dres cu imprimeu interesant, care adaugă personalitate unei ținute cu o rochie neutră și cizme negre.

Rochie sacou mini și cizme cu talpă joasă

Cizmele cu talpă joasă sunt alegerea perfectă pentru o rochie mini, în special una de tip sacou, care are un aspect modern și nonconformist.

Rochie furou și bocanci biker

Într-o zi însorită de toamnă poți purta o rochie furou satinată, pe care să o asociezi cu bocanci de tip biker.
Vei obține un contrast interesant, care îți va face ținuta să aibă un aspect cool și modern.

Ținută în același ton

Un outfit monocromatic tonal arată întotdeauna sofisticat și elegant. Optează pentru nuanțe care se potrivesc perfect cu acest anotimp, așa cum sunt tonurile de oranj sau cărămiziu.

Dres cu detalii statement

Îndrăznește să porți un dres care include detalii surprinzătoare precum aplicații din cristale, perle sau buline polka strălucitoare. Este o modalitate simplă de a oferi personalitate unei ținute simple.

Dres gros și botine masive

Pentru o ținută casual confortabilă și călduroasă, alege un dres termic în asociere cu botine cu talpă masivă. Vei crea un outfit casual potrivit pentru zilele răcoroase de toamnă sau chiar și iarnă.

Rochie neagră și cizme camel din piele întoarsă

O ținută complet neagră arată excelent în asociere cu o pereche de cizme de culoare camel din piele întoarsă sau sued.
Această nuanță de toamnă oferă o pată interesantă de culoare, iar pielea întoarsă adaugă textură look-ului.

Rochie cu imprimeu floral și bocanci cu talpă groasă

Bocancii cu talpă voluminoasă și rochiile florale sunt o combinație surprinzătoare, care arată foarte bine. Pentru un plus de feminitate și romantism, alege o rochie cu volane și dantelă.

Rochie tricotată și bocanci biker

Rochiile tricotate sunt confortabile și călduroase, de aceea nu ar trebui să lipsească din colecția ta de rochii pentru sezonul rece. Asociază-le cu bocanci de tip biker pentru a crea un contrast interesant de stiluri.

Foto: whowhatwear.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod