Cum să porți pantalonii largi în funcție de forma corpului tău

Anul acesta se poartă pantalonii cu croială largă, iar dacă vrei să-i incluzi în ținutele tale, trebuie să alegi modelele care ți se potrivesc cel mai bine
Pantalonii largi sunt ideali pentru ținutele tale de vară. Sunt foarte comozi, răcoroși și se integrează perfect în outfiturile tale de zi sau de vacanță. Modelele din materiale fluide se potrivesc și pentru petrecerile și evenimentele speciale la care participi vara aceasta, mai ales dacă îi asociezi cu un top elegant și sandale cu toc. 

Anul acesta se poartă și costumele, astfel încât poți realiza foarte simplu un costum care atrage toate privirile, compus din pantaloni largi și un top. Asociază pantalonii largi cu talie înaltă cu topuri scurte pentru a-ți alungi vizual silueta. Nu uita că pantalonii largi nu se potrivesc de obicei cu pantofi cu vârfuri ascuțite.
Poartă-i cu sandale cu talpă ortopedică sau platformă, cu pantofi sport, espadrile, sandale cu barete subțiri sau espadrile. 

Pentru ținutele de zi și de vacanță, pantalonii alrgi din materiale lejere așa cum sunt bumbacul sau inul sunt cele mai bune alegeri. Culorile deschise se potrivesc pentru zilele călduroase de vară, iar printurile cu dungi verticale sunt ideale pentru a lăsa impresia unor picioare foarte lungi.

Iată ce tipuri de pantaloni largi să porți, în funcție de forma corpului tău:

Dacă ești mignonă, poartă pantalonii largi cu talie înaltă

Mignonele sunt conștiente de faptul că o piesă vestimentară largă, așa cum sunt pantalonii largi, le pot dezavantaja din cauza surplusului de material. Riși să pari "ascunsă" în hainele pe care le porți dacă alegi piese supradimensionate.
De aceea, cei mai buni pantaloni largi pentru tine sunt cei cu talie înaltă. Iar dacă alegi unii cu dungi verticale sau un set de top și pantaloni în aceeași culoare, folosești iluzia optică în favoarea ta și vei lăsa impresia că picioarele tale sunt lungi.



Dacă ai posteriorul mare, poartă pantaloni largi de tip lalea

Secretul din spatele acestui model de pantaloni este echilibrul: îți permite să expui puțină piele, datorită lateralelor despicate și petrecute, dar camuflează zona șoldurilor și a posteriorului, fără să adauge mai mult volum. Un model trei sferturi are, de asemenea, un efect de alungire asupra picioarelor.




Dacă ești lată în șolduri, poartă pantaloni largi cu croială dreaptă

Inspirați de pantalonii marinărești clasici, cu croială dreaptă, aceștia sunt ideali pentru a estompa volumul din zona șoldurilor. Au o o formă în stilul literei A, care oferă un efect de alungire și subțiere.
Pantalonii largi de sus până jos și cei de tip șalvari adaugă și mai mult volum și te vor dezavantaja.




Dacă ai forme adrogine, alege pantaloni de tip culottes

Pantalonii de tip culottes accentuează talia și creează un efect de corp cu formă de clepsidră. Aceștia au o bandă în talie și pliuri subtile care accentuează formele și oferă un plus de feminitate corpului tău.




Dacă ești înaltă, poartă pantaloni largi cu crăpături laterale

Poți purta orice tip de pantaloni largi, dar cei care te avantajează cel mai mult sunt pantalonii cu crăpături laterală. Îți pun perfect picioarele în evidență și sunt în același timp sexy.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod