Cum să porți pantalonii evazați în această toamnă

Inspirați din moda anilor '70, pantalonii evazați au parte de o revenire spectaculoasă în această toamnă.
De la blugii evazați, pantalonii din stofă sau cei din catifea și reiat, în mod sigur vei putea observa des acest look în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019.

Descoperă cum să porți pantalonii evazați în această toamnă:


Pantaloni evazați exagerat

Dacă îți dorești o pereche de pantaloni de tip statement, care să iasă imediat în evidență, atunci opțiunea perfectă sunt pantalonii puternic evazați. În acest caz ai două opțiunii. Una dintre ele este aceea de a alege o pereche de pantaloni cu zonă evazată de tip volan, iar cealaltă variantă este aceea de a opta pentru pantaloni largi și evazați.

Pantaloni evazați cu crăpătură

Un trend care a putut fi observat în timpul festivalurilor de modă din această toamnă este cel al pantalonilor evazați cu crăpătură. Te ajută să obții un look modern și interesant.
Astfel de pantaloni se potrivesc perfect cu botinele sau ghetele înalte până la jumătatea pulpei, ceea ce înseamnă că îi poți purta chiar și zilele reci de toamnă și iarnă. 

Salopete cu pantaloni evazați

Salopeta cu mâneci lungi și pantaloni evazați pare să devină o piesă vestimentară emblematică pentru acest sezon. Tot mai multe fashioniste poartă o astfel de salopetă cu aspect inedit, iar avantajele sunt de necontestat. În primul rând, creează o linie verticală uniformă, ceea ce te ajută să pari mai înaltă și mai suplă. Pe de altă parte, este la fel de simplu de purtat precum o rochie, pentru că nu trebuie să te gândești cu ce să asortezi.

Costum format din sacou și pantaloni evazați

Compleurile rămân în tendințe și în acest sezon, fiind în trend încă de anul trecut. Iar costumul format din sacou și pantaloni evazați realizate din același material sunt o modalitate excelentă de a oferi un plus de prospețime acestui trend.
Alege costume în culori intense precum roșu corai sau albatstru cobalt, dar și imprimeuri florale. Jacardul este un material cu aspect prețios care își redobândește popularitatea și arată excelent sub forma unui costum format din sacou și pantaloni evazați. Mai poți opta pentru catifea, care îi oferă de asemenea costumului un aspect luxos.

Pantaloni evazați trei sferturi

Foarte populari încă de la începutul anului, pantalonii trei sferturi, cu un aspect de tiv franjurat, sunt reinventați toamna aceasta. Se poartă pantalonii ușor evazați și netiviți, care ajung până aproape de jumătatea pulpei. Se potrivesc perfect cu botinele în stilul anilor '80 care sunt în tendința în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019.

Pantaloni evazați și pantofi cu toc

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pantalonilor evazați este acela că îți alungesc vizual picioarele, dar și că pot fi purtați cu pantofi cu toc înalt sau platformă. O regulă de care să ții cont când porți pantalonii evazați pentru a obține efectul de alungire este aceea de a alege modele lungi până aproape în pământ.
Tivul ar trebui să acopere complet pantofii, dar fără să atingă pe jos. Amplifică efectul de alungire purtând pantaloni evazați cu talie înaltă și topuri pe care să le bagi în pantaloni, în partea din față.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod