Cum să porți pantalonii din piele în acest sezon. 30 de outfituri stylish

Pantalonii din piele skinny, biker, jogger, evazaţi sau largi cu talie înaltă pot să scoată din anonimat orice ţinută. Descoperă cum să porţi pantalonii din piele în acest sezon!

Pantalonii din piele pot să constituie o piesă de rezistență în garderoba ta. Ei sunt versatili și pot să fie integrați în foarte multe combinații, astfel încât să obții ținute șic elegante sau casual. 

În funcție de modelul de modelul de pantaloni care te avantajează, poți să faci combinații stylish care scot din anonimat orice ținută. Privește pantalonii din piele ca o pereche de blugi sau pantaloni din stofă pentru a găsi cele mai bune look-uri!

Întotdeauna trebuie să ții cont de faptul că pantalonii din piele au un luciu (în special dacă sunt lăcuiți), astfel că topurile pe care le alegi trebuie să aibă o textură mată pentru a obține un efect stylish.

Doar pentru ținutele de seară poți să combini pantalonii din piele cu topuri din satin, piele sau detalii strălucitoare.

 

Cum să porți pantalonii din piele în acest sezon? 

Pantalonii din piele și bluza lejeră cu volănașe  

 

O nouă tendință constă în asortarea pantalonilor skinny din piele (cu detalii) cu bluzele/cămășile lejere cu volănașe. Botinele cu catarame completează foarte frumos această ținută care poate să fie completată de un sacou texturat cu motive aurii sau o geacă din piele scurtă. De asemenea, pentru o ținută de seară rock chic poți să combini pantalonii din piele cu un top auriu cu un umăr gol.

 

Pantaloni din piele cu pulover gros oversize

Combinația dintre pantalonii din piele skinny și puloverele oversize cu sau fără guler larg poate să fie una dintre cele mai confortabile și stylish pentru sezonul de iarnă. În plus, această ținută va arăta impecabil cu sau fără încălțăminte cu toc.

Cizmele din piele întoarsă peste genunchi, botinele cu sau fără toc, sneackerșii albi sunt câteva dintre alegerile care vor merge de minune la această ținută.  

Pantalonii din piele cu o cămașă albă cu detalii și un sacou negru

 

 

Un outfit foarte reușit purtat de Olivia Palermo este această combinație dintre pantalonii mulați din piele, o cămașă albă cu fundă, un sacou negru și o pereche de loaferi lăcuiți în picioare. Este un outfit potrivit pentru oricine și conferă un look stylish.

 

Pantalonii din piele lăcuită cu tricou cu mesaj și jachetă din blană

Este un look foarte cool și în tendințe. Combină o pereche de pantaloni din piele lăcuită cu o jachetă din blană artificială, un tricou simplu și o pereche de loaferi decupați la spate și îmblăniți.

Este un outfit potrivit pentru o ieșire de weekend la cafea sau brunch.

 

Pantalonii evazați din piele cu pulover oversize cu guler

 

Dacă adori pantalonii evazați, acum ai toate motivele să porți pantalonii din piele evazați care merg de minune cu tocuri și cu un pulover foarte gros oversize.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod