Cum să porți pantalonii de ciclism în 2019. Idei din care să te inspiri

Fără îndoială, moda este surprinzătoare. Iar cel mai bine o demonstrează o piesă vestimentară care a luat "pe sus" Instagram și a devenit un trend extrem de important încă de anul trecut.
Este vorba despre pantalonii de ciclism, acei colanți scurți, realizați dintr-un material elastic și care au o croială strânsă pe corp.

Pantalonii de ciclism au făcut valuri vara trecută când tot mai multe fashioniste au început să adopte acest look controversat. Deși oamenii erau convinși că acest trend nu o să dureze prea mult, după ce și case de modă de top au început să-i includă în colecțiile lor, inclusiv Chanel, pantalonii de ciclism au devenit un must have pentru pasionatele de modă și nu par să iasă prea curând din peisaj.

Te întrebi cum ai putea să-i porți? Este mai simplu decât crezi.
Alege o pereche de lungime medie și asociază cu piese elegante și feminine din garderoba ta. De exemplu, îi poți purta cu un sacou, top și pantofi cu toc. Dacă vrei un look lejer, asortează-i cu tricou larg sau hanorac și pantofi sport.

Descoperă câteva ținute din care să te inspiri dacă vrei să porți pantalonii de ciclism în 2019.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod