Cum să porţi pantalonii culottes? 30 de outfituri care te pot inspira

Acest model de pantaloni poate să fie integrat cu uşurinţă în ţinutele tale. Descoperă câteva dintre cele mai bune combinaţii pe care le poţi face cu pantalonii culottes!
Pantalonii culottes sunt versatili şi pot să fie asortaţi cu o mulţime de piese vestimentare, astfel încât să obţii ţinute casual chic sau chiar elegante. Acest model de pantaloni este confecţionat de regulă din materiale fluide, lejere sau din denim. Modele cu detalii florale şi cele în dungi sunt la mare căutare în acest sezon, însă acestea trebuie să le asortezi cu piese mai simple pentru a nu încărca foarte mult ţinute.

De asemenea, nu lipsesc din trend nici pantalonii culottes într-o singură culoare cum ar fi roşu, negru, alb, somon care, în funcţie de materialul folosit, pot să transforme ţinuta în una mai elegantă dacă optezi pentru tocuri.


Pe lângă faptul că sunt foarte confortabili, pantalonii de tip culottes avantajează pe toată lumea şi pot să fie combinaţi cu tocuri, espadrile, sandale sau sneackerşi.

Cele mai bune combinaţii pe care le poţi face cu pantalonii culottes:


1. Combină o pereche de pantaloni culottes negri cu un tricou simplu alb sau în dungi şi sneackerşi albi. Este o ţinută simplă, lejeră pe care o poţi aborda în weekend sau în timpul liber.



2. Combină pantalonii culottes cu pantofi cu toc şi o bluză lejeră din saten/mătase pentru a obţine un look potrivit pentru muncă.

3.

Alege pantalonii culottes în dungi care merg de minune atât cu sandale simple cu toc, cât şi cu sneackerşi. Alege un crop top sau tricouri simple pentru un efect spectaculos.

4. Pantalonii culottes albi merg de minune cu un top alb pentru a obţine un look proaspăt de vară.



5. Pantalonii culottes combinaţi cu un top de aceeaşi culoare, de preferat nuanţe pastelate, îţi vor conferi un look curat şi chic, potrivit pentru vară.

6. Poartă pantalonii cullotes cu o cămaşă cambrată şi cu mâneca scurtă pentru o ţinută relaxată de seară.

De exemplu, alege o cămasă albă, pantalonii de un albastru neon şi pantofi nude.

7. Alege pantofii cu toc în culori neon sau un top intens colorat împreună cu pantaloni culottes negri pentru a obţine un look îndrăzneţ.

8. Cu cât păstrezi combinaţiile mai simple, mizând pe negru, alb şi crem cu atât îţi va fi mai uşor să obţii un outfit perfect dacă nu eşti genul care să opteze pentru ţinute mai îndrăzneţe.

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod