Cum să porţi pantalonii ceraţi. 15 combinaţii perfecte

Pantalonii ceraţi (coating) se aseamănă cu pantalonii din piele şi pot să fie perfecţi pentru ţinute rock chic, smart casual sau chiar elegante.
Chiar dacă la o primă vedere par dificil de combinat şi nu găseşti cele mai bune soluţii, trebuie să ştii că blugii ceraţi sunt mai puţin pretenţioşi decât pantalonii din piele. Vei obţine un efect asemănător, însă mai discret şi pot să fie o piesă de rezistenţă atunci când îi asortezi cu cele mai potrivite haine.


Cum să porţi pantalonii ceraţi. Cele mai bune combinaţii


Pantalonii ceraţi cu cămăşă albă lejeră şi balerini animal print

O combinaţie foarte interesantă este să asortezi pantalonii ceraţi cu o pereche de balerini sau stiletto animal print. Vei obţine un look stylish, mai ales atunci când este completat cu o cămaşă din mătase albă şi o pălărie neagră.


Pantalonii ceraţi cu pulover şi tricou în dungi

Dacă vrei un look mai relaxat şi super casual poţi să porţi blugii ceraţi cu o pereche de botine negre, un tricou lung în dungi pe sub un pulover oversize în culori neutre (nude, gri).


Pantalonii ceraţi cu pulover alb, stiletto albi şi palton lung

Un look curat şi stylish obţii dacă vei combina blugii ceraţi cu o pereche de stiletto albi, un pulover tricotat alb şi un palton lung.


Pantalonii ceraţi cu cămaşă din denim

Fie că îi combini cu o pereche de mocasini (loafers) sau pantofi cu toc negri sau animal print, cămaşa din denim va merge de minune împreună cu blugii ceraţi. Completează outfitul cu un colier statement şi vei arăta foarte şic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod