Cum să porți nuanțele metalice. Idei de outfituri cool

Dacă sunt combinate corect, nuanțele metalice scot din anonimat orice ținută și conferă o notă de eleganță. Descoperă cum să faci cele mai bune combinații vestimentare!
Elementele metalice inserate în ţinutele tale oferă un look glamour care scot din anonimat hainele simple. Este foarte important să le foloseşti cu măsură şi să optezi pentru un element metalic pentru a accentua ţinuta. Dacă foloseşti aceste accente de culoare peste măsură, efectul obţinut nu va fi unul de eleganţă şi rafinament. 

Iaă care sunt cele mai bune combinații vestimentare cu nuanțe metalice:


Nuanțe metalice din cap până în picioare

 
Acest stil este doar pentru femeile îndrăznețe. Piesele alese trebuie să fie foarte bne echiibrate, astfel încât să obții un efect spectaculos, dar fără să fie prea încărcat.
Pantalonii în nuanțe metalice de argintiu în combinație cu un pulover gros cu accente strălucitoare se combină perfect și vei atrage toate privirile. Poartă-le împreună atunci când vrei să fii în centrul atenției sau separat, pentru un look casual.


Cum să porți fusta metalică cu pliseuri

 
Este o piesă vestimentară feminină, șic și foarte versatilă. Cu o cămaşă neagră (maletă neagră, maiou elegant negru) şi o pereche de stiletto negri (sau sandale decupate negre), fusta aurie se va combina perfect şi vei obţine o ţinută stylish, rafinată pentru seară.
Sacoul, geaca de piele, tricourile simple, printate sau rock, cămăşile, maioul delicat, puloverele oversize şi bluzele din molton se combină foarte bine cu fusta plisată metalizată. Fustele cu pliuri şi cu influenţe metalice sunt piese pline de personalitate, iar dacă le foloseşti în combinaţii simple vei obţine rezultate spectaculoase.


Cum să porți încălțămintea în nuanțe metalice 

 
Chiar dacă de obicei suntem obişnuite să optăm pentru bijuterii sau accesorii pentru a conferi strălucire unei ţinute, pantofii în culori metalice merg de minune cu aproape orice vestimentaţie în culori neutre. Fie că alegi o ţinută casual sau o rochie de seară, încălţămintea în tonuri metalice va aduce un plus de strălucire. 

O pereche de loafers/mocasini, pantofi masculini, pantofi cu toc sau botine în nuanțe metalice pot să completeze foarte bine orice ținută. 


Cum să porți pantalonii în nuanțe metalice

 
Încearcă să-i combini cu o bluză clasică albă sau gri, o cămașă albă și un jerseu, cu loaferși din piele lăcuiți sau un pulover simplu subțire. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod