Cum să porţi în această vară blugii rupţi

Denimul nu iese niciodată din tendinţe, dar în fiecare sezon apar noi trenduri interesante, pe care merită să le încerci.
Iar pe timpul verii, blugii rupţi cuceresc ţinutele tuturor pasionatelor de modă.  De la pantalonii rupţi cu croială largă, la jachetele din denim decorate cu mărgele sau alte elemente statement şi până la blugii cu desene şi printuri, ai de unde alege vara aceasta dacă vrei să fii în tendinţe. Iată patru moduri în care să porţi blugii rupţi în vara 2018:

Blugii rupţi cu aplicaţii decorative

Primul trend pe care ar trebui să-l ai în vedre în această vară este cel al blugilor rupţi decoraţi cu elemente interesante, care atrag imediat privirea. Este vorba despre aplicaţii precum mărgele, perle, broderii sau ţinte. Perlele sunt alegerea perfectă pentru că reuşesc să adauge un plus de glam acestei piese vestimentare casual.
Încearcă o jachetă din denim cu perle sau o pereche de blugi rupţi cu astfel de accente. Este recomandat să asortezi o astfel de piesă vestimentară cu aplicaţii cu una în stil minimalist, pentru a echilibra look-ul.

Blugii deconstruiţi

Acest stil nu înseamnă doar purtarea blugilor rupţi, ci alegerea unor modele cu franjuri, un alt element în tendinţe pentru anul 2018, dar şi petice sau zone puternic decupate. Astfel de jeanşi sunt unii de tip statement, care vor atrage în mod sigur toate privirile, fiind interesanţi şi ajutându-te să obţii ţinute moderne şi nonconformiste.

Blugii largi rupţi

Influenţa anilor '90 este foarte puternică în tendinţele pentru anul 2018, iar blugii largi sunt cât se poate de retro şi amintesc perfect de acea perioadă. Cele mai multe persoane care şi-au petrecut adolescenţa la finalul anilor '90 şi începutul anilor 2000 au deţin cel puţin o astfel de pereche de jeanşi cu croială largă.
Iar nostagicii pot purta şi azi acest stil, dar cu o notă modernă. Alege blugi largi cu zone rupte, franjurate, care te vor ajuta să combini perfect stilul retro cu unul de actualitate. Nu uita că este important să asociezi blugii largi cu un top strâns pe corp. Dacă optezi tot pentru un top cu croială largă, ve adăuga prea mult volum inutil, ceea ce îţi afectează vizual silueta.

Blugii rupţi pictaţi

Un alt model de blugi rupţi statement pe care să-i porţi vara aceasta sunt blugii rupţi, cu detalii precum desene realizate cu vopsea sau zone ce par stropite de vopsea. Poţi opta nu numai pentru pantalonii din denim cu aceste modele, dar şi pentru fuste sau jachete.
Iar dacă nu găseşti o piesă care să fie pe placul tău, îţi poţi nşi singură. Ai nevoie de o pereche de jeanşi vechi pe care să-i stropeşti cu vopsea sau să desenezi modele aleatorii. Ai grijă să alegi o vopsea rezistentă la apă, pentru ca desenele realizate să reziste la spălări repetate.

Pantalonii scurţi de blugi

Şi pantalonii scurţi de blugi arată excelent cu zone rupte şi decupate. Fie că îi preferi pe cei de lungime medie, până la nivelul genunchilor, fie că optezi pentru pantaloni scurţi, tivul franjurat, găurile şi bucăţile lipsă de material reuşesc să ofere un plus de personalitate acestor piese vestimentare.

Blugii albi rupţi

Probabil eşti obişnuită să vezi mai mult blugi rupţi în nuanţa clasică de albastru denim, dar în această vară se poară şi blugii rupţi albi. Zonele franjurate contrastează perfect cu stilul imaculat al acestor pantaloni, ceea ce te va ajuta să creezi un efect interesant, ideal pentru ţinutele tale de vară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod