Cum să porți imprimeurile tropicale în vara 2018. 30 de idei

Dacă îți este teamă că nu poți obține look-uri stylish purtând imprimeuri tropicale, află că aceste modele pot arăta elegant și sofisticat, dacă știi cum să le asociezi corect
2018 pare să fie anul în care trendurile puțin cam ciudate din trecut, în special din anii '90, revin în actualitate. Până acum am putut revedea borseta, care începe treptat să fie tot mai populară, elasticul de păr de tip burete pe care orice adolescentă îl purta în anii '90, dar și pantofii sport "urâți", cu talpă groasă. Cel mai recent trend inspirat de moda anilor '90 este cel al imprimeurilor tropicale. Aceste printuri nu doar că se asortează perfect cu vara, dar sunt excelente pentru a crea ținute interesante, de tip statement. 

Iată cum să porți imprimeurile tropicale în 2018:


Set cu imprimeu tropical

Anul acesta se poartă compleurile, seturile de haine din două piese realizate din același material. Iar dacă vrei să arăți impecabil purtând printuri de inspirație tropicală, atunci un astfel de set este opțiunea perfectă.
Îți va fi mult mai simplu să porți imprimeuri colorate precum cele tropicale pentru că nu va trebui să te gândești cu ce să asortezi. Seturile sunt comode și ușor de purtat.

Rochie maxi cu imprimeu tropical

Rochiile lungi, din materiale vaporoase, sunt o altă variantă excelentă de a include imprimeurile tropicale în ținutele tale. Și în acest caz elimini necesitatea de a asorta cu o altă piesă vestimentară, una dintre temerile principale când vine vorba de imprimeurile colorate. 

Kimono sau jachetă cu imprimeu tropical

Dacă nu vrei ca printul tropical să fie elementul central al ținutei tale, atunci îl poți folosi pentru a oferi un accent colorat ținutei. Alege o jachetă subțire sau un kimono cu imprimeu tropical pe care să-l porți deasupra unui outfit simplu.
Este o variantă bună pentru zilele mai răcoroase.

Costum cu imprimeu tropical

Costumul format din sacou și pantaloni este unul dintre trendurile majore ale anului 2018. Iar dacă vrei unul statement, atunci poți opta pentru un astfel de costum cu printuri de inspirație florală. Adaugă accesorii în tonuri neutre, care să pună și mai mult în evidență imprimeul colorat.

Imprimeuri cu fructe exotice

Nu ai haine cu imprimeuri tropicale? Le poți înlocui cu unele cu imprimeuri cu fructe, care te vor ajuta să obții același efect de porspețime și un aer retro, care amintește verile anilor '90. Optează pentru cele cu fructe exotice și colorate.

Pantaloni statement

Înlocuiește cămașa clasică cu imprimeuri tropicale cu o pereche de pantaloni statement cu astfel de motive florale colorate. Păstrează topul și pantofii într-o notă neutră, pentru ca pantalonii tăi colorați să iasă în evidență.
Alege modele de pantaloni cu croială largă, din materiale vaporoase, care se adaptează cel mai bine acestui tip de imprimeu. Sunt perfecți pentru ținutele casual și cele de vacanță.

Imprimeuri supradimensionate

Nu este cazul să optezi pentru printuri tropicale de mici dimensiuni în această vară. Se poartă modelele masive, supradimensionate, în culori puternice. Te vor ajuta să obții o ținută îndrăzneață și cât se poate de trendy. Poți opta pentru cele cu flori, dar și cele cu fructe arată excelent în această variantă.

Salopetă cu imprimeu tropical

Una dintre piesele must-have pentru acest sezon este salopeta cu imprimeu tropical. Asociaz-o cu un sacou și pantofi cu toc pentru a oferi un plus de stil ținutei tale, care va fi astfel potrivită atât pentru birou, cât și pentru o ieșire în oraș.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod