Cum să porţi imprimeurile cu fructe ca să arăţi chic? 20 de outfituri din care să te inspiri

Imprimeurile cu fructe sunt la mare căutare vara aceasta şi dau o notă veselă oricărei ţinute. Dar trebuie să ştii cum să le porţi ca să arăţi chic!

Imprimeurile cu fructe pot să fie foarte vesele, însă atunci când sunt prea încărcate nu arată foarte bine dacă nu faci combinaţiile potrivite. Orice ţinută de vară trebuie să fie plină de culoare, deoarece acum este sezonul cel mai potrivit să porţi toate hainele colorate care te binedispun.

Printurile cu fructe pot să încarce foarte mult o ţinută de aceea trebuie să ai mare grijă la modul în care le asociezi cu alte piese vestimentare. Ca să arate chic, printurile fructate trebuie asociate cu piese simple, în culori neutre, conferind astfel ţinutei tale un aspect chic şi vesel.

Ca să nu arăţi prea încărcată nu asocia două piese cu printuri cu fructe diferite.

Dacă alegi o fustă/pantalon cu un print vesel cu lămâi încearcă să porţi un top într-o singură culoare care să facă un contrast frumos cu printul fructat.

De asemenea, atunci când alegi o rochie sau salopetă cu imprimeu fructat încearcă să nu apelezi la multe accesorii, deoarece acestea ar putea să încarce inutil ţinuta. Rochia sau salopeta cu imprimeu fructat vor fi suficient de colorate şi pline de viaţă pentru a-i conferi un look chic şi trendy.

Ca să nu dai un aer elegant ţinutelor cu imprimeu fructat, încearcă să le combini cu piese elegante din material lejer, fluid şi cu tocuri.

Alege o piesă vestimentară cu imprimeu fructat pe care o poţi combina în multe feluri şi care să-ţi dea instant o stare de bine!

 

În galeria foto de mai sus găseşti câteva dintre cele mai interesante outfituri care te pot inspira să porţi cu curaj imprimeurile cu fructe!


Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod