Cum să porți fusta plisată în această vară. 40 de idei

Trendurile apărute pe TikTok devin rapid virale, atât în materie de frumusețe, cât și de modă. Iar cel mai nou trend viral de pe TikTok este cel al fustelor plisate.
Sunt în tendințe o mulțime de modele de fuste plisate, fie că sunt mini, maxi, midi, albe, negre sau colorate. Dacă ai deja o fustă plisată, este momentul ideal să o reintroduci în ținutele tale de vara.

Numai pe TikTok, hashtagul #pleatedskirt (fustă plisată) are peste 22 de milioane de vizualizări. Și pe Instagram este la fel de populară, fiind inclusă de numerose fahioniste în ținutele lor pentru acest sezon.

Citește și: Ce costume de baie se poartă în vara 2021


Cei mai mulți influenceri folosesc acest trend ca pe o oportunitate de a experimenta ținute noi și interesante.
Mai mult, pasionații de croitorie încearcă să realizeze propriile modele folosind fuste pe care le au deja și cărora le adaugă pliseuri.

Cele mai populare modele de fuste plisate sunt cele scurte, inspirate de echipamentul retro de tenis. Fashionistele le poartă adesea cu pantofi sport cu talpă groasă sau bocanci, pentru un contrast interesant de stiluri.

Modelele sunt cât se poate de variate, de la cele vaporoase și lungi, până la fuste scurte plisate din denim sau din stofă în carouri.

Descoperă în galerie 40 de idei pentru ținute cu fuste plisate pe care să le încerci în această vară.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod