Cum să porți fusta de blugi în toamna 2019. 20 de ținute

Deși vara se apropie de sfârșit, toamna ne aduce oportunitatea de a purta iar piese vestimentare pe care le-am uitat undeva într-un colț al dulapului.
Iar printre acestea se numără hainele din lână, catifea și, bineînțeles, denim.

Nu ignorăm niciodată blugii, indiferent de sezon, dar în zilele caniculare avem tendința de a alege haine mai lejere și răcoroase. Odată cu toamna, însă, a venit momentul să redescoperim denimul. Iar un început bun pentru vremea de tranziție este fusta de blugi.

Datorită faptului că este confortabilă, ușor de purtat și are o țesătură densă, fusta de blugi se potrivește de minune cu zilele de la final de vară și început de toamnă.
Arată excelent în combinație cu cămăși, bluze cu mânecă lungă sau jachete.

Fustele scurte din denim creează un contrast perfect cu puloverele sau botinele de toamnă, rezultatul fiind ținute cât se poate de chic. În schimb, fustele lungi de blugi, fie că sunt midi sau maxi, oferă un look sofisticat.

Iată câteva idei de ținute în care să incluzi fusta de blugi:


Fustă albă de blugi și pulover



Fusta de blugi albă este potrivită nu doar pentru vară, ci și pentru zilele mai reci de toamnă. O poți asocia cu un pulover cu dungi și umerii goi dacă vrei să creezi un look deosebit.
Asortează cu papuci mules sau pantofi cu vârf ascuțit și o poșetă colorată.

Fustă scurtă de blugi și cămașă safari



Dacă preferi stilul minimalist, atunci o fustă mini de blugi, asociată cu o cămășă de tip safari este una dintre cele mai simple și interesante combinații pe care le poți face. Alege o fustă neagră și o cămașă într-o culoare neutră. Pentru a adăuga feminitate și originalitate ținutei, asociază cu o pereche de pantofi cu toc eleganți.

Ținută "double denim"



Trendul ținutelor formate din două piese de blugi a căpătat amploare anul trecut și a devenit un adevărat stil statement. Iar dacă vrei să-l încerci, atunci asociază o fustă lungă din denim prespălat cu o cămașă din același material și într-o nuanță apropiată.
Rezultatul este un outfit care creează un efect vizual de alungire și care te ajută să pari mai înaltă. Completează ținuta cu accesorii clasice.
 

Fustă mini de blugi și sacou



Cea mai simplă modalitate de a include o fustă mini de blugi într-o ținută cu aspect matur și sofisticat este să o asociezi cu un sacou relaxat, pantofi negri cu talpă joasă și un tricou simplu. Este o variantă casual interesantă și simplă, care va pune fusta de blugi în evidență, dar fără ca ținuta să aibă un aspect adolescentin.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod