Cum să porţi catifeaua în această iarnă. 5 stiluri pe care să le încerci

Catifeaua este un material preţios, cu un aspect elegant, fiind ideală pentru evenimentele speciale din acest sezon. Află cum să o porţi
Catifeaua este fără îndoială materialul vedetă al acestui sezon. Valurile sale subtile de strălucire imprimă ținutei tale eleganță, feminitate și mister. Iar toate acestea se îmbină perfect astfel încât transformă catifeaua în alegerea ideală pentru sărbătorile de iarnă. O poți include în ținuta ta într-o gamă largă de variante. Iată câteva dintre ele:

Rochia elegantă din catifea

Pentru petrecerile formale de Crăciun sau de Revelion, o rochie lungă din catifea, într-o nuanță bogată de roșu burgund, verde smarald sau albastru cobalt va atrage cu siguranță privirile tuturor. O rochie din catifea, dar ceva mai scurtă, este foarte potrivită și pentru o petrecere în club alături de prieteni. 

Sacoul din catifea

O investiție cât se poate de utilă, sacoul din catifea este o piesă vestimentară care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în acest sezon, dar care se va dovedi la fel de utilă și în primăvara 2016. Este versatil, putând fi asortat cu ușurință cu orice tip de ținută, căreia îi va oferi un plus de rafinament. 

Accesorii din catifea

Dacă nu te regăsești în trendul hainelor din catifea, atunci merită să oferi ținutelor tale un plus de mister folosind accesoriile realizate din acest material textil cu aspect regal. Poartă un choker din catifea, care se potrivește atât ținutelor tale de zi, cât și celor de seară.
Poșetele sau clutch-urile din catifea sunt, de asemenea, o metodă de a adăuga discret catifeaua în ținutele tale.

Pantalonii din catifea

Strălucirea elegantă a catifelei arată excelent dacă alegi să o porți sub forma pantalonilor largi, de tip palazzo. Aceștia pot fi incluși în ținutele tale elegante pentru petrecerile sau evenimentele festive la care participi în iarna 2016.

Pantofii din catifea

Și încălțămintea din catifea face parte din tendințele acestui sezon. Ghetele din catifea vor reuși să-ți transforme total ținutele de iarnă, iar o pereche de pantofi din catifea este o alegere rafinată pentru rochiile tale de seară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod