Cum să porți carourile în 2018. 10 stiluri

Fără îndoială, 2018 va fi anul printurilor. Iar carourile se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon.
Sunt foarte simplu de purtat și asortat, iar un avantaj major este acela că nu vei regreta faptul că ai investit în piese vestimenatare în carouri. În mod sigur le vei putea purta ani la rândul, carourile fiind printuri clasice, care vor fi întotdeauna în tendințe.

Cum se poarta carourile: Costum în carouri

Asociază un costum în carouri, compus din sacou și pantaloni, cu o cămașă largă. Optează pentru un model cu o croială masculină, pentru ca look-ul tău să fie unul deosebit. Asociază cu o pereche de pantofi de tip loafers.
 



Cum se poarta carourile: Combină carourile cu alte printuri

Nu te teme să asociezi carourile cu alte printuri. De exemplu, poți asorta un palton în carouri alb-negre cu o fustă cu imprimeuri florale puternice, care se află, de asemenea, în tendințele acestui an.
 
 

Asociază cu tricouri cu mesaje

Un tricou cu slogan este varianta perfectă de a aduce un aer modern și nonconformist unui costum în carouri compus din sacou și pantaloni. 
 

Cum se poarta carourile: Alege croieli deosebite

Printurile în carouri inspiră un aer retro, fiind folosite de-a lungul timpului în cadrul ținutelor sobre. De aceea, pentru a aduce un plus de modernism ținutei tale, ar trebui să alegi piese vestimentare în carouri cu croieli inedite.
De exemplu, o rochie largă, cu buzunare decorate cu blană, este un stil interesant și deosebit.
 
 

Poartă un sacou în carouri cu rochia furou

Rochiile furou au rămas un trend major în modă încă de anul trecut. Dar îi poți aduce un suflu de noutate dacă porți o rochie furou cu un sacou în carouri. Contrastul de stiluri va fi puternic, iar ținuta ta va arăta excelent. De asemenea, asortează cu o pereche de sneackerși sau teniși.
 
 

Optează pentru paltoanele în carouri

Poți include carourile în orice ținută de iarnă dacă investești într-un palton cu un astfel de model. Iar dacă alegi culori neutre precum negru, alb, bej, crem, camel, vei avea o piesă vestimetară versatilă, care nu se va demoda prea repede și pe care o poți include cu succes în orice ținută.

 

Cum se poarta carourile: Sacoul în carouri

Atunci când un palton sau o haină pare să îți ascundă o rochie elegantă de petrecere, înlocuiește cu un sacou în carouri în tonuri neutre. Vei pune în acest fel rochia în valoare, fiind în același timp în trend.



Pantalonii în carouri

Dacă nu îți plac costumele de tip sacou și pantaloni cu același print, atunci poți purta o pereche de pantaloni în carouri pe care să-i asociezi cu un sacou într-o culoare intensă.

Asociază carourile cu ținutele sport

Chiar și o ținută sport se potrivește cu un imprimeu de tip carouri. De exemplu, asortează o pereche de pantaloni sport și o bluză în același stil cu un sacou în carouri, cu o croială largă.


Trench-ul lung în carouri

Un trench foarte lung, purtat deasupra unei ținute cu jeanși tăiați și pantofi sport, va reuși să transforme un look atât de simplu, purtat zi de zi, într-unul modern și interesant.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod