Cum să porți cămășile în carouri. 20 de imagini

Cămășile în carouri sunt foarte populare în acest sezon, dar ca să ai un stil impecabil trebuie să știi cum să le porți corect. Iată câteva stiluri pe care să le încerci:

Cămașă în carouri și jeanși skinny

Este una dintre cele mai simple și comode ținute pe care le poți obține cu ajutorul unei cămăși în carouri. Este un stil care se potrivește perfect pentru zilele în care vrei să te simți în largul tău și ai nevoie de o ținută casual ușor de obținut. Asortează ținuta cu cizme de călărie sau bocanci military.

Cămașă în carouri și fustă

Poate că nu te-ai gândit la această combinație, dar cu siguranță vei obține un look interesant și modern. O cămașă în carouri se potrivește de minune cu o fustă largă, una denim sau chiar cu o fustă din piele.
Nu uita să bagi cămașa în fustă, pentru a obține un efect de alungire.

Cămașa în carouri deasupra unui tricou

Un alt stil simplu, clasic, de a purta cămașa în carouri este acela de a o îmbrăca peste un tricou simplu, alb. Las-o descheiată pentru a obține efectul de ținută în straturi. Evită tricourile cu desene, mesaje sau imprimeuri pentru că ținuta ar putea părea prea încărcată.

Cămașă în carouri și sacou

Vei obține o ținută chic casual dacă asociezi o cămașă în carouri cu un sacou. Este un stil potrivit pentru o ieșire în oraș cu prietenii, dar este o ținută potrivită și pentru o zi la birou.

Cămașă în carouri și pulover

Nu este necesar să faci compromisuri legate de stil în zilele foarte friguroase. O ținută interesantă, care îți va ține și de cald, este formată dintr-un pulover tricotat purtat deasupra unei cămăși în carouri.

Cămașă în carouri și vestă

Poartă deasupra unei cămăși în carouri o vestă călduroasă din imitație de blană, pentru un look chic, sau una din fâș, pentru un stil sport casual.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod