Cum să porți cămașa boyfriend în 2017

Așa cum îi spune și numele, cămașa boyfriend este o piesă vestimentară de inspirație masculină. Este o cămașă cu o croială largă și un aspect lejer, dar care poate fi inclusă cu succes în ținutele tale de zi sau chiar office.
Iată cum să porți cămașa boyfriend în 2017:

Cămașă boyfriend și blugi

Combinația de jeanși și cămașă boyfriend este deja una clasică, ce nu pare să se demodeze prea curând. Aceste două piese vestimentare merg de minune împreună și te ajută să creezi o ținută de zi comodă, simplă și interesantă, care îți oferă o alură relaxată. Blugii rupți sunt alegerea ideală pentru o astfel de ținută, la fel și cei franjurați, fără tiv. Completează ținuta cu balerini, teniși sau sandale cu talpă joasă.

Cămașă boyfriend și fustă scurtă

Asocierea unei cămăși de inspirație masculină cu o piesă foarte feminină, așa cum este fusta scurtă, îți permite să creezi o ținută echilibrată și interesantă. Cele două piese vestimentare foarte diferite se completează perfect.
Fusta trebuie neapărat purtată peste cămașă pentru a-ți pune talia în evidență și a crea impresia unui corp alungit.

Cămașă boyfriend și fustă creion

O astfel de cămașă poate fi purtată cu succes chiar și la birou. Dacă te-ai plictisit de cămășile tale clasice, înlocuiește-le cu o cămașă boyfriend pe care să o asociezi cu o fustă creion. Deși poate că nu te-ai fi așteptat, vei obține o ținută office deosebită. Volumul cămășii, care este de obicei mai largă decât una cu o croială clasică, va contrasta cu fusta creion strâmtă și feminină, astfel că stilul obținut va fi unul echilibrat, dar și foarte original.

Ținutele de plajă

Poți folosi o cămașă boyfriend și în cadrul ținutelor tale de plajă. O astfel de cămașă este ideală pentru a înlocui o rochie de plajă.
Alege una albă sau într-o nuanță foarte deschisă, care te va proteja de soare și nu va atrage căldura. Vei avea un look cât se poate de sexy pe plajă.

Cămașă boyfriend și pantaloni scurți

O altă ținută perfectă pentru vara acestui an este formată din cămașa boyfriend și pantalonii scurți. Două piese vestimentare care oferă impresia unui look foarte relaxat și comod. Asociază ținuta cu o pereche de sandale cu talpă joasă sau cu teniși.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod