Cum să porți bocancii maro de iarnă? 3 outfituri casual șic

Bocancii impermeabili maro pot să fie una dintre cele mai potrivite alegeri când este zăpadă și foarte frig afară. Dar cum să porți bocancii maro de iarnă în combinații șic?
Dacă nu ești deloc obișnuită să porți bocanci, atunci ți se va părea dificil să-i integrezi în ținute care să arate bine. Însă, bocancii maro impermeabili pot să arate foarte bine atunci când sunt combinați corect. Piesele all-black, blugii rupți, mom jeans, colanții, dar și fustele pot să se combine perfect cu bocabcii maro de iarnă. Iată trei dintre cele mai bune combinații pe care le poți face cu bocancii maro de iarnă:

Bocanci maro de iarnă cu parka verde și skinny negri rupți

 
O parka verde sau o geacă military vor completa pefect o ținută all-black purtată cu bocancii maro de iarnă. Este o combinație simplă, casual șic la care poți apela oricând pentru a obține un look trendy. 


Bocanci maro de iarnă cu pantaloni din piele și palton oversize

 
Pantalonii din piele se potrivesc perfect alături de o pereche de bocanci maro de iarnă. Ținuta poate să fie cmpletată de un palton negru oversize gros și o căciula beanie neagră pentru un outfit stylish. 


Bocanci maro de iarnă cu mom jeans

 
Dacă îți place să te îmbraci colorat și diferit, această combinație este una perfectă pentru tine. Bocancii maro de iarnă se vor combina de minune cu o pereche de mom jeans, un palton din blană în nuanțe de roz pudrat/gri și o pălărie fucsia.
Vei obține un look șic, rafinat și plin de culoare. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod