Cum să porți blugii largi în acest sezon. 20 de ținute

Jeanșii skinny sunt în continuare în tendințe, însă și blugii largi devin din ce în ce mai populari în rândul fashionistelor și vedetelor. Află cum să-i porți în această toamnă
Putem spune că jeanșii skinny sunt adevărate piese vestimentare clasice, de bază în orice garderobă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ignorăm alte modele de blugi. Un model aflat la polul opus este cel al jeanșilor largi, cu o croială lejeră și relaxată. Au început să devină foarte populari în rândul fashinistelor încă din această vară și îi vedem tot mai des în ținutele postate pe Instagram pe măsură ce se instalează sezonul rece.

Este vorba în special de blugii largi, cu talie înaltă, care în ciuda croielii lejere reușesc să pună siluetă în evidență, mai ales atunci când sunt purtați cu topuri strânse pe corp precum body-uri sau pulovere scurte.

Iată cum să porți blugii largi în acest sezon:


Sacou, tricou alb și blugi largi

Asociază o pereche de pantaloni largi cu talie înaltă cu un tricou alb și un sacou pentru a obține un look interesant, perfect pentru o ținută casual.

Hanorac supradimensionat și jeanși largi

Dacă vrei să încerci o ținută inspirată din moda anilor 2000, poartă blugii largi cu un hanorac supradimensionat.
Optează pentru un hanorac într-o nuanță delicată și feminină, precum tonuri de roz pastel, pentru a crea un contrast inedit.

Sacou în loc de top și blugi largi

Încearcă să porți un sacou în loc de top în asociere cu o pereche de jeanși largi cu talie înaltă. Este o modalitate simplă de a crea o ținută sexy și interesantă, care se potrivește pentru seară. 

Tricou alb, jeanși largi și pantofi sport

Un tricou alb purtat împreună cu jeanși largi rupți și pantofi sport este cea mai simplă și relaxată combinație vestimentară pe care o poți face.
O astfel de ținută relaxată este ideală pentru zilele libere de weekend.

Sacou lung, jeanși largi cu tivul întors și pantofi sport

Această ținută combină rafinamentul sacoului cu alura relaxată a jeanșilor și pantofilor sport. Pentru un contrast de stiluri și mai puternic, asociază cu o bluză delicată și feminină.

Cămașă din denim și jeanși largi

Poți purta trendul „all denim”, optând însă pentru două nuanțe contrastante de albastru. De exemplu, fashionista Marianne Smyth a ales o cămașă din denim într-o nuanță închisă de bleumarin, pe care a asociat-o cu o pereche de jeanși largi într-un deschis de bleu.

Pulover, jeanși largi și pantofi cu toc

Un pulover tricotat pe care îl bagi pe jumătate în jeanșii largi te ajută să creezi un look sofisticat.
Poartă ținuta cu o pereche de pantofi sau botine cu toc și completează cu accesorii elegante precum un clutch și colier din perle.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod