Cum să porți blugii evazați în acest sezon. 30 de ținute din care să te inspiri

Blugii evazați revin cu regularitate în tendințe. Sunt inspirați din moda anilor '70, iar croiala lor interesantă, care avantajează pe oricine indiferent de siluetă, este unul dintre motivele pentru care sunt atât de populari.
Te ajută să creezi ținute cu un look retro deosebit și se potrivesc pentru orice ținută de zi și chiar și pentru petreceri sau întâlniri în oraș cu prietenii. Atunci când sunt purtați cu botine cu toc, blugii evazați te fac să pari mult mai înaltă, în special cei în varianta cu talie înaltă, asociați cu un top băgat în pantaloni.

Au un aspect mult mai elegant și sofisticat decât majoritatea blugilor, ceea ce înseamnă că îți va fi mai ușor să-i incluzi în ținute cu aspect rafinat. Se potrivesc perfect cu sacouri și cămăși.

Fashionistele și influencerii de pe Instagram par să fi făcut o adevărată obsesie pentru blugii evazați în acest sezon.
Prin urmare, este cazul să lași la o parte faimoșii „mom jeans” în această toamnă și să te reorientezi asupra blugilor evazați. Iată câteva idei pentru a purta blugii evazați toamna aceasta:

Blugi evazați și pulover tricotat în stil retro

În sezonul toamnă-iarnă 2019/2020 sunt în tendințe puloverele tricotate cu modele vintage. Arată excelent în asociere cu o pereche de jeanși evazați, iar ținuta pe care o vei obține este una inspirată în totalitate din stilul anilor '70. Printre modelele de pulovere retro care se poartă toamna aceasta se numără cel melanj, ce include diferite nuanțe de fibre, modelul Fairisle, caracterizat de motive zig-zag, sau modelul Argyle care include carouri de tip romb.

Blugi negri evazați și pulover colorat

Dacă ești în căutarea unei variante moderne și interesante a acestui trend, atunci optează pentru o pereche de blugi negri evazați purtați în asociere cu un pulover într-o culoare intensă și o jachetă statement, precum acest model simpatic cu buline.
Nuanțele puternice în tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă sunt tonurile de verde lime, violet, oranj intens sau galben.

Jachetă din piele lăcuită, blugi evazați și botine cu toc

Pielea lăcuită se numără printre tendințele majore ale sezonului. Alege o jachetă de piele lăcuită pentru a completa o ținută cu blugi evazați și botine cu toc. Iar dacă vrei să oferi un plus de personalitate ținutei tale, optează pentru o jachetă colorată din piele lăcuită. Dacă preferi tonurile de toamnă, nuanțele clasice pe care să le alegi sunt negru, caramel, brun sau crem.

Sacou animal print și blugi evazați

Blugii evazați pot fi purtați cu succes în asociere cu piese vestimentare statement, care atrag imediat atenția.
Poartă blugii tăi evazați cu o jachetă animal print, fie că optezi pentru cel leopard, tigru, zebră sau imprimeu piele de șarpe. Sezonul acesta se poartă și imprimeul în stil piele de vacă. Dacă vrei să adaugi outfit-ului tău și mai multă originalitate, asociază cu o pereche de pantofi sau botine într-o nuanță metalică.

Blugi evazați și cămașă

Pentru un look parizian, asociază blugii evazați cu o cămașă clasică și accesorii delicate. Vei crea un efect vizual de alungire dacă alegi o cămașă într-o nuanță asemănătoare cu cea a jeanșilor tăi evazați. Asociază cu pantofi sau botine cu toc pentru a amplifica acest efect de alungire. Optează pentru blugi evazați cu talie înaltă și nu uita să bagi cămașa în pantaloni pentru ca picioarele tale să pară și mai lungi.
Este o ținută ideală pentru mignonele care vor să pară mai înalte. Adaugă accesorii delicate precum coliere suprapuse sau brățări subțiri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod