Cum să porți blugii cu pulover precum fashionistele. 20 de ținute

Ținuta formată din jeanși și pulover este o adevărată „uniformă” în sezonul rece. Este un look confortabil, lejer, călduros și foarte simplu de purtat.
În același timp poate părea plictisitor și lipsit de personalitate, însă nu este cazul atunci când faci alegerile potrivite. 

Fashionistele ne demonstrează în fiecare toamnă și iarnă că este mai ușor decât credeam să obținem ținute frumoase și interesante chiar și când purtăm aceste piese vestimentare de bază. 

În acest sezon se fac remarcate cardiganele scurte sau compleurile formate din cardigan și top tricotat. De asemenea, cardiganul lung este purtat pe post de pulover și este băgat în pantaloni, pentru a accentua talia. 

În ceea ce privește culorile, fashionistele par să adopte în masă nuanțele delicate de bej, maro sau camel, dar și puloverele cu dungi sau cele cu broderii delicate sau aplicații din perle.
Poți asocia puloverele tale favorite cu numeroase modele de blugi, de la cei skinny, care nu se demodează niciodată, și până la jeanșii largi care sunt în tendințe sezonul acesta. 

Descoperă cum să porți blugii cu pulover precum fashionistele:


Cardigan cu mâneci scurte și jeanși

În zilele însorite de la început de toamnă poți să alegi un cardigan cu mâneci scurte, care se va potrivi perfect cu o pereche de blugi cu talie înaltă. Fashionistele preferă modelele cu aspect feminin, precum cele în nuanțe pastelate sau nude, decorate cu broderii florale discrete sau aplicații din perle și cristale.

Pulover cu dungi și blugi negri

Poți opta pentru dungile clasice mărinărești, în tonuri de alb și negru, sau poți alege puloverele dungi late, în nuanțe intense, care sunt în trend sezonul acesta.
Asociază cu o pereche de teniși sau pantofi sport și vei obține un look relaxat, în stil grunge.

Set din cardigan și top tricotat

Fashionistele par să se fi îndrăgostit de aceste seturi formate din cardigan și top tricotat. Sunt în general scurte și se potrivesc perfect cu jeanșii cu talie înaltă, dar și cu cei largi, care se poartă în acest sezon.

Pulover pe gât, sacou și jeanși drepți

Dacă preferi stilul minimalist, trebuie neapărat să incluzi în garderoba ta un pulover negru pe gât. Este o piesă vestimentară de bază pe care o poți purta în extrem de multe moduri.
De exemplu, îl poți asocia cu o pereche de jeanși drepți și un sacou supradimensionat, pentru un look șic. 

Pulover statement și jeanși clasici


Ceea ce va face ca outfit-ul tău să se facă remarcat atunci când porți această ținută simplă este un pulover cu model deosebit. Fashionistele aleg adesea modele de pulovere decupate, cu volane, cu aplicații sau cu o împletitură inedită. Puloverele statement oferă instant mai multă personalitate și originalitate ținutei.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod