Cum să porți blugii albi în această iarnă

Asociem pantalonii albi cu vara și vremea frumoasă, astfel că de multe ori evităm să îi includem în ținutele de iarnă. Află cum să porți blugii albi și în sezonul rece
Cea mai simplă modalitate de a purta jeanșii albi toamna și iarna este aceea de a-i asorta cu ținute stratificate. Acești blugi arată uimitor atunci când sunt asociați cu un pulover tricotat larg, un palton într-o nuanță neutră și o pereche de botine cu toc. Dacă alegi o astfel de ținută stratificată, este de preferat să optezi pentru pantaloni albi skinny, și nu pentru cei evazați sau largi, cu excepția cazului în care ești înaltă. Dacă ai o înălțime peste medie, pantalonii largi te avantajează, dar același lucru nu este valabil pentru mignone, care pot părea "ascunse" sub straturile de haine.

În ceea ce privește paleta de culori care se potrivește cel mai bine cu jeanșii albi în sezonul rece, cea mai bună alegere sunt nuanțele neutre, de pământ.
Un pulover într-o nuanță de brun, asociat cu o haină camel și o pereche de pantaloni albi reprezintă combinația ideală pentru o ținută confortabilă și interesantă de iarnă. Și tonurile de gri sau culorile partelate se potrivesc de minune cu blugii albi în sezonul rece. Nuanțe precum roz pudrat sau violet pastel te vor ajuta să creezi un look feminin perfect pentru iarnă.

Secretul atunci când porți jeanși albi pe timp de iarnă este acela de a menține ținuta în tonuri neutre. Nu este recomandat să îi asociezi cu o culoare puternică, paleta de culori potrivită acestui sezon fiind una neutră și delicată.
Albul este în sine o culoare statement, mai ales atunci când este purtat iarna, de aceea ar trebui să-i permiți să strălucească și să devină elementul central al ținutei.

Nu vei da niciodată greș dacă asociezi jeanșii albi cu un pulover și cizme sau ghete. Este o combinație cât se poate de simplă, dar foarte modernă, ce îți oferă un look relaxat. Puloverele supradimensionate sunt în tendințe iarna aceasta, prin urmare le poți purta cu succes împreună cu jeanșii tăi albi. O nuanță care se potrivește de minune cu albul pantalonilor tăi este cremul.
Alege un pulover supradimensionat în această culoare și nu vei regreta. Și look-ul monocromatic este în trend în acest sezon, astfel că poți asocia un pulover alb imaculat cu blugii albi. Poartă această combinație monocromatică cu o pereche de ghete maro și o curea în aceeași culoare pentru a oferi un accent ținutei.

Un alt detaliu esențial de care trebuie să ții cont atunci când porți jeanșii albi este lungimea acestora. Dacă porți pantaloni evazați sau largi, ai grijă ca aceștia să fie scurtați perfect, astfel încât să nu atingă solul.
Pantalonii cu tivul murdar îți pot distruge întreg look-ul într-o clipă! Distanța corectă este de 1-2 centimetri între tiv și podea, atunci când porți tocuri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod