Cum să porți bermudele în această vară. 20 de idei

Pantalonii scurți care ajung până aproape de nivelul genunchilor sunt în tendințe vara aceasta.
Sunt inspirați de moda pantalonilor de ciclism care au făcut furori anul trecut și care încă se mai numără printre trendurile majore chiar și anul acesta. 

Dar cum poți purta pantalonii scurți de lungime medie, cunoscuți drept bermude, astfel încât să obții un look sofisticat? Dacă cu mulți ani în urmă această piesă vestimentară era considerată o alegere nu tocmai rafinată, în prezent bermudele capătă o nouă personalitate. Asocierile interesante pe care le poți face sunt cele dau un plus de stil și originalitate bermudelor.

O variantă simplă de a crea o ținută sofisticată cu bermude este aceea de a opta pentru pantaloni și top din aceeași paletă cromatică.
Vei crea o ținută monocromatică modernă și interesantă. 

Dacă preferi bermudele din denim, alege o pereche de culoare închisă. Croiala ar trebui să fie nici prea largă, nici prea strâmtă. astfel încât să se potrivească perfect cu un sacou negru cu linii clasice. Vei reuși astfel să aduci bermudele simple la un nou nivel de stil, mai ales dacă asociezi cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc.

Și pentru că a venit vorba de sacou, vara aceasta poți purta combinația de costum format din sacou și bermude.
Piesele din in sunt suficient de răcoroase încât le poți purta chiar și în cele mai fierbinți zile. Alege un costum în tonuri neutre precum bej, gri, camel sau bleumarin, care îți vor face ținuta să pară și mai sofisticată.

O altă opțiune interesantă de a purta bermudele este aceea de a combina diverse printuri sau de a purta un costum format din bermude și top cu același imprimeu. Nu uita să păstrezi celelalte elemente ale ținutei tale cât mai simple și neutre.

Descoperă 20 de ținute care includ bermude din care să te inspiri pentru această vară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod