Cum să porți balerinii fără să ai o ținută plictisitoare

Pe măsură ce vremea se încălzește, balerinii devin, alături de sandale, tipul de încălțăminte preferat de cele mai multe femei.
Sunt foarte comozi, iar picioarele tale sunt protejate dacă începe brusc ploaia sau dacă se face răcoare pe timpul serii, așa cum se întâmplă de obicei primăvara. Dar cum să-i porți pentru ca ținutele tale să nu pară plictisitoare? Iată câteva idei pe care să le încerci atunci când porți balerini:

Balerini cu șnur

Un trend uriaș, pe care nu trebuie să-l ratezi! Balerinii cu șnur lung, care se înfășoară în jurul gleznei sau chiar mai sus pe picior, se numără printre principalele tendințe pentru acest an în materie de pantofi. Îți oferă un aer șic, feminin, reușind în același timp să-i dea ținutei tale un plus de originalitate.
Poartă-i cu pantaloni scurți, fuste, rochii și blugi suflecați sau scurtați. Este important ca șnurul înfășurat, detaliul de bază al acestor pantofi, să fie pus în valoare.

Balerini cu panglică

Asemănători cu balerinii cu șnur sunt balerinii cu panglică. Spre deosebire de cei de mai sus, aceștia sunt mult mai feminini, fiind foarte asemănători cu pantofii purtați cu adevărat de balerine. Se potrivesc de minune cu rochiile vaporoase, dar îi poți asocia la fel de bine și cu o pereche de jeanși rupți sau pantaloni scurți.

Balerini animal print

Se spune că orice femeie ar trebui să ai aibă în colecția sa o pereche de pantofi cu imprimeu animal print. Iar balerinii arătă incredibil de bine în această variantă.
Sunt soluția de urgență care te ajută să aduci un strop de originalitate unei ținute simple, așa cum ar fi una all black. Un exemplu în acest sens sunt starurile de la Hollywood, care pot fi observate foarte des purtând balerini cu model animal print.

Balerinii nude, cu vârful ascuțit

Ce faci dacă ești minionă și vrei să porți balerini fără să pari și mai scundă? Ei bine, alegi balerinii în nuanțe nude. Aceștia au capacitatea de a alungi vizual picioarele pentru că reușesc să creeze un efect de continuitate. Poartă-i cu rochii pastel și ținute formate de asemenea din nuanțe nude, dar și cu fuste și pantaloni scurți.
Nu uita că balerinii cu vârful ușor ascuțit au același efect de alungire, prin urmare sunt de preferat în locul celor cu vârful rotund sau bont.

Balerini în nuanțe puternice

Pentru ca o ținută casual să nu devină una plictisitoare atunci când porți balerini, alege modele în nuanțe puternice, interesante, care atrag instant atenția și oferă prospețime lookului. De exemplu, tonurile de roșu, roz, albastru intens sau chiar galben arată foarte bine atunci când sunt asociate cu o ținută foarte simplă, precum o pereche de blugi și un tricou alb. Poți opta și pentru balerinii în nuanțe metalice, care devin elementul central al unei ținute de zi.

Balerini și blugi boyfriend

Vei realiza un contrast interesant dacă porți blugi boyfriend, de inspirație masculină așa cum le spune și numele, și o pereche de balerini, care sunt fără îndoială foarte feminini. Alege pantalonii suflecați, care lasă la vedere zona de deasupra gleznei.
Balerinii vor fi în acest fel puși în evidență.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod