Cum să modifici blugii care nu îți mai vin bine. 6 trucuri geniale

Fie că s-au lărgit și nu îți mai pun formele în evidență, fie că au intrat la apă și au devenit prea strâmți, în mod sigur regreți faptul că nu mai poți purta perechea ta preferată de blugi.
Dar chiar dacă pare imposibil, trebuie să știi că există modalități prin care poți lărgi sau strâmta jeanșii. Iată câteva trucuri pe care să le încerci:

Blugii prea largi


Spală-i în apă fierbinte
Dacă blugii tăi sunt prea largi, pune-i la spălat la un program normal, dar setează cea mai mare temperatură a apei. Această metodă funcționează cel mai bine dacă jeanșii tăi sunt dintr-un denim care conține un procent ridicat de bumbac. Nu adăuga balsam de rufe la ciclul de spălare, pentru că va împiedica contractarea fibrelor.

Usucă-i la o temperatură ridicată
După ce ai spălat blugii la temperatură ridicată, usucă-i la temperatură mare în uscătorul de rufe.
Căldura va contracta fibrele denimului, ceea ce îți va face blugii să devină mai strâmți.

Coase un elastic în talie
În cazul în care talia blugilor tăi este cea care s-a lărgit, încearcă un truc foarte simplu. Cumpără o bucată de elastic de câțiva centimetri lățime și coase-o pe partea interioară a taliei, la spate. Elasticul nu va fi vizibil, dar va strâmta talia, iar astfel blugii tăi îți vor veni iar perfect.



Blugii prea strâmți


Folosește apă călduță
Este mai ușor să micșorezi o pereche de blugi largi decât să lărgești o pereche strâmtă. Dar, cu toate acestea, există soluții chiar și în acest caz.
Una dintre ele este cea folosind apă călduță. Pulverizează apă caldă pe blugi, apoi întine-i pe podea. Trage apoi cu mâinile de blugi, întinzându-i în toate direcțiile. Reaplică apă călduță din când în când, pentru că denimul trebuie să fie umed pentru a se întinde.

Intră în cada cu apă purtând blugii
Poate sună ciudat, dar este o metodă care dă rezultate. Îmbracă-te cu perechea de blugi care este prea strâmtă, umple cadă cu apă caldă, în niciun caz fierbinte, apoi intră în cadă îmbrăcată.
Apa caldă va ajuta la întinderea fibrelor și te va ajuta să-ți lărgești blugii astfel încât să-ți vină perfect. După folosirea acestei metode nu trebuie să usuci blugii în uscătorul de rufe. Lasă-i să se usuce la aer.

Modifică talia
Această tehnică este potrivită mai mult pentru cei care se pricep la cusut, dar nu este foarte dificilă, în cazul în care ești dispusă să încerci. Presupune inserarea a două bucăți de material în talie, pentru a lărgi blugii. Va trebui să tai banda taliei în părți și să descoși cusătura pe o distanță de câțiva centimetri.
Coase apoi în laterale două bucăți triunghiulare din denim sau alt material, precum pielea, pentru a lărgi talia. 





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod