Cum să cureți urmele de deodorant de pe sutien

Cum să cureți urmele de deodorant de pe sutien

Nimic nu distruge mai repede un sutien decât urmele de deodorant sau antiperspirant. Învață cum să cureți ușor urmele de deodorant de pe sutien.

Deodorantul cu formulă transparentă poate preveni apariția petelor, dar dacă preferi un produs alb de tip stick sau roll-on, atunci îți sunt cunoscute acele pete inestetice care nu se curăță nici după spălarea în mașina automată. Ai nevoie, în acest caz, de o strategie specială, care îți va permite să elimini urmele albe lăsate de deodorant. Nu este nevoie să schimbi deodorantul tău favorit, ci să folosești tehnica potrivită de curățare.

 

Iată cum să-ți cureți sutienele de petele de deodorant:


Vei avea nevoie:

Soluție de curățat pudră pe bază de oxigen
Periuță de dinți
Detergent de rufe cu formulă delicată
    
Pasul 1

Amestecă o lingură cu soluție de curățat pudră pe bază de oxigen cu două linguri cu apă. Se va forma o pastă groasă.

Pasul 2

Înmoaie o periuță veche de dinți în pasta de detergent și freacă petele de pe sutien.

Folosește o cantitate generoasă de pastă pentru a acoperi petele din ambele laturi ale sutienului. Lasă pasta să acționeze timp de 15-30 de minute înainte de a spăla sutienul.

Pasul 3

Pune suficientă apă călduță în chiuvetă sau într-un lighean astfel încât sutienul să fie acoperit de apă. În timp ce apa curge, adaugă în apă o lingură de detergent pentru spălare delicată. Poți folosi și detergent lichid.

Pasul 4

Scufundă sutienul în apa cu detergent și spală-l cu grijă.
Freacă petele ținând sutienul sub apă. Freacă cu grijă până ce petele s-au curățat complet. În cazul în care sutienul este din dantelă sau alt material delicat, freacă foarte puțin, pentru a evita degradarea fibrelor.

Pasul 5


Strânge sutienul în mâini pentru a scurge excesul de apă. Nu stoarce sutienul prin răsucire pentru că riști să-l deformezi.

Pasul 6

Pune sutienul la uscat pe un suport special pentru uscarea rufelor sau pe un calorifer. Nu usca niciodată sutienele în uscătorul de rufe pentru că temperaturile ridicate și mișcarea de rotație vor cauza deformarea întăriturilor din metal sau plastic.

Sfat
Curăță întotdeauna petele de deodorat imediat ce se formează.
Cu cât le lași mai mult, cu atât vor pătrunde mai adânc în fibra textilă și vor fi mai dificil de curățat.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod