Cum să ai ținute perfecte. 5 trucuri de stil inspirate de modele

Cu mult înainte să existe rețelele de socializare și când termenul "street style" însemna pur și simplu ce purtau oamenii pe stradă, modelele erau principalele muze în materie de modă.

Permanent în atenția publicului sau în fața aparatelor de fotografiat, supermodelele știu exact ce să poarte ca să arate întotdeauna impecabil.

În 2019 avem mai multe surse de inspirație, în special datorită influencerilor din domeniu și a fotografiilor de tip street style care surprind persoane cu gusturi vestimentare de admirat.

Dar modelele rămân în continuare un etalon în materie de stil.

Fie că se îndreaptă către un casting, participă la o petrecere plină de celebrități sau pozează pentru diverse campanii, modelele poartă ținute care dau naștere rapid unor noi trenduri. De asemenea, includ în ținutele lor piese vestimentare clasice, pe care le dețin cele mai multe femei și devin astfel surse excelente de inspirație pentru noi look-uri.

Descoperă câteva trucuri de stil pe care modelele le folosesc adesea:

Foto: Instagram

1 din 6

Alege piese cu o croială clasică

Modelul Cara Delevingne nu s-a temut niciodată să adopte neutralitatea de gen în outfit-urile sale. Vedeta a întors toate privirile la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry unde a purtat un costum smoking. Cara alege de obicei croieli simple, clasice, iar sacourile și paltoanele drepte se numără printre piesele sale favorite. Include în ținutele tale sacouri cu croieli impecabile și paltoane drepte care vor oferi un plus de rafinament și stil oricărui look.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod