Cu ce încălțăminte să porți blugii skinny iarna? Cele mai bune combinații

Blugii skinny sunt cei mai potriviți pentru sezonul de iarnă, în special atunci când este zăpadă. Descoperă cu ce încălțăminte să porți blugii skinny?
În sezonul geros când suntem tentați să purtăm pulovere oversize groase care țin de cald, blugii skinny se combină perfect, deoarece accentuează silueta. În plus, ei se combină cu o mulțime de tipuri de încălțăminte, de la botine îmblănite, la bocanci și cizme peste genunchi. 

Blugii skinny sunt versatili și foarte ușor de purtat. Pentru că sunt mulați și conturează foarte frumos silueta este foarte important să alegi încălțămintea potrivită. Aceasta se vede integral și poate să adauge un plus de eleganță ținutei tale. 

Botinele pot să te pună în dificultate în unele cazuri, deoarece nu știi dacă să introduci blugii în botine sau să-i lași adunați.
Depinde foarte mult de modelul de botine și chiar dacă de cele mai multe ori această combinație va arăta bine cu blugii îndoiți sau mai scurți, iarna nu este cel mai potrivit sezon să rămâi cu gleznele la vedere. 

Ca să faci cele mai bune alegeri, iată câteva dintre asocierile pe care le poți face! Descoperă cu ce încălțăminte să porți blugii skinny ca să obții un outfit călduros, dar și trendy!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod