Costume de baie in tendinte

Spre deosebire de anii trecuti, pentru vara care se apropie, designerii propun modele simple, mai putin indraznete si destul de colorate.
Spre deosebire de anii trecuti, pentru vara care se apropie, designerii propun modele simple, mai putin indraznete si destul de colorate. Revenirea la moda anilor '70-'80 este valabila si in cazul costumelor de baie, asa cum este valabila de fiecare data cand vine vorba de moda. Dar sa vedem care sunt cele "mai... trendy" modele pentru anul acesta.

Costumul de baie pe un singur umar

Un model care va avea un succes formidabil si un model care se potriveste in majoritatea cazurilor. Indiferent de stilul pe care-l adopti de obicei, acest costum de baie ti se va potrivi negresit.

Tot ce-ti mai ramane de facut este sa-ti alegi culoarea, pentru ca restul outfit-ului este realizat negresit de el. Singurul inconvenient este faptul ca nu o sa te bronzezi uniform in partea din fata, zona care este cea mai expusa in timpul verii.

Costumul de baie tankini

Combinatie intre costumul de baie bikini si cel intreag, tankini este una dintre cele mai sexi piese vestimentare pentru sezonul cald de anul acesta. Nu te acopera in totalitate, dar nici nu lasa sa se vada prea mult.

Iti va fi foarte usor sa flirtezi purtandu-l, este "distractiv" si este mai mult decat un simplu... bikini. In plus, te astept sa-mi spui cate persoane (indiferent de sex) au intors privirea cand ai trecut prin dreptul lor. In concluzie, purtandu-l vei deborda de senzualitate si, in acelasi timp, misterul va fi cuvantul care te va descrie perfect.

Alb si negru, intotdeauna la moda

Aceasta combinatie nu se va demoda niciodata. Simplu, usor de asortat cu accesoriile, usor de purtat indiferent de silueta si foarte frumos. Chiar daca, in general, atunci cand mergi la plaja trebuie sa alegi culori cat mai vii, cat mai vesele, combinatia alb-negru iti va da sentimentul ca tu esti cea mai eleganta, feminina si in tendinte.

Creatorii de moda au spus la unison ca aceasta este una dintre cele mai "corecte" combinatii pentru sezonul cald de anul acesta. Luandu-le separat, cele doua nonculori isi au plusurile lor: negrul te subtiaza si este usor de purtat, indiferent de situatie, iar albul te face sa stralucesti.

Costume de baie in stil retro

Retro este un cuvant la moda. Acelasi lucru se intampla si in cazul costumelor de baie in acest stil. Dungi orizontale sau verticale (atentie la silueta in acest caz) si imprimeurile cu flori viu colorate sunt o parte dintre elementele care trebuie sa te duca cu gandul la acest stil.

Slipul stil pantalon scurt este perfect daca esti pudica, iar palariile sunt absolut obligatorii daca alegi sa porti costume de baie retro.

Care este modelul care-ti place cel mai mult?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • O fosta cititoare.... pe 1 Iul 2010, 19:34
    Ce mai e si asta??? Reciclare???

    Jalnici!!!! Acelasi articol de acum cateva luni, doar comentarile, noastre a cititorilor, au fost sterse. Tot mai rar citesc articolele dumneavoastra...rusinicaaa....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod