Costume de baie 2018

Costume de baie 2018 - Ce modele se poartă în acest an?

Tendințele pentru anul acesta sunt cât se poate de feminine și interesante. Află ce costume de baie se poartă în vara 2018
Zilele călduroase ne inspiră să visăm cu ochii deschiși la concediu și vacanța la malul mării. Iar de cele mai multe ori, primele pregătiri pentru zilele de relaxare pe plajă încep cu o adevărată "vânătoare" de costume de baie. Este dificil să alegi costumul potrivit din sute de variante pe care le găsești în magazine. Este destul de greu să te hotărăști, mai ales că trebuie să ții cont de tendințe, de forma corpului, dar și de bronzul perfect pe care ți-l dorești.

Pentru ca misiunea ta să fie mai ușoară, îți prezentăm șapte modele de costume de baie care se poartă în 2018:


Costumele de baie cu curea

Inspirate din stilul anilor '70, aceste costume au detalii care accentuează talia, precum curele realizate din material textil sau zone colorate care delimitează talia. Fie că le alegi pe cele care au cu adevărat o curea în talie, fie cele care creează acest efect prin design, în mod sigur vei arăta spectaculos pe plajă.
Un astfel de costum oferă un plus de feminitate, te face să pari mai suplă și îți oferă un aer retro foarte sexy.




Costume de baie cu volane pe bretele

Volanele par să fie un trend rezistent, păstrat încă de anul trecut. Dar dacă în 2017 am putut observa numeroase costume de baie cu umerii goi și volane în zona umerilor, în acest an sunt dominante costumele cu volane pe bretele. Alege-le pe cele în nuanțe delicate, deschise și cu imprimeuri florale mici, care inspiră feminitate și inocență.




Costumele de inspirație sportivă

Dacă nu îți place să lenevești pe plajă și preferi să practici sporturi nautice, să joci volei sau pur și simplu să fii activă și să te simți confortabil, atunci poți să optezi pentru un alt trend important al acestui an. Este vorba despre costumele de baie de tip sport, realizate din materaile lejere, cu croială și design care permit mișcări libere, fără griji.
Tot mai multe branduri au lansat astfel de modele practice, care arată excelent.




Costume de baie decupate, dintr-o singură piesă

Costumele dintr-o singură piesă sunt deja populare de ceva timp și se mențin în tendințe și anul acesta. Dar dacă ai în minte acele costume "pline" care îți acoperă o mare parte a corpului, te înșeli. În 2018 se poartă costumele decupate excesiv, care sunt foarte sexy și îndrăznețe. Chiar dacă sunt dintr-o singură piesă, îți expun o mare parte a corpului.




Costume de baie cu legătură în zona de top

Oferă un plus de originalitate look-ului tău de plajă cu acest detaliu interesant care se poartă în 2018. Un simplu nod sau o fundă în partea de top a costumului va fi elementul surpriză, care îi oferă costumului tău un aspect inedit.



Costumele de baie în culori neon

Costumele de baie în nuanțe puternice, de tip neon, s-au numărat printre cele mai puternice tendințe perezentate la Săptămâna Modei de la Miami, dedicată exclusiv trendurilor pentru costume de baie. Vei atrage toate privirile dacă optezi pentru tonuri neon de verde, portocaliu, roz, violet etc.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod