Combinatie intre "hard" si "soft"

Daca ti-au placut la nebunie rochitele feminine, fustele vaporoase si topurile sexy ale aceste veri, probabil ca vei stramba un pic din nas cand vei auzi ca toamna si iarna se anunta un pic mai androgine.

Nu este insa cazul sa disperi. Designerii au inteles ca femeile iubesc volanasele, fundintele si floricelele. Asa ca nu iti vor refuza nici in acest sezon placerea de a le purta. Totusi, nu au fost chiar atat de intelegatori incat sa renunte complet la ideile lor - asa ca au realizat un compromis. Imbucurator pentru toata lumea, am spune noi.

Numele acestui compromis este combinatia intre "hard" si "soft".
Mai clar, combinatia intre feminin si masculin, intre hainele militare si sacourile elegante, intre tweed-ul rigid si satin-ul moale. Simplu spus, o moda care jongleaza mai bine ca oricand cu stilurile si care iti ofera atat confort, cat si senzualitate.

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba daca vrei sa te incadrezi in acest stil?

Jacheta military

Aceasta jacheta este vedeta sezonului rece. Ea poate fi purtata in mii de feluri - asortata cu un top feminin, pentru un look sexy, sau cu un tricou in dungi si o sapca baieteasca, pentru o aparitie strengareasca. Influentele militare se regasesc si in accesorii: berete, manusi, curele sau genti.
Indiferent daca alegi o haina cu butoni si epoleti, gen amiral, sau preferi ceva mai simplu, pastrand doar culorile verde sau maro, important este ca gardeorba ta sa aminteasca de acest stil.

Sacoul cambrat si fusta-creion

Pentru ca moda retro este mai iubita ca oricand, sacourile cambarate si fustele-ceion revin si ele in forta. Distinctia vestimentara si feminitatea sunt in prim-plan, dar creatorii le-au temperat cu accente unisex. De exemplu, chiar si cele mai feminine piese sunt fabricate din materiale mate si relativ rigide, senzatia fiind mai degraba de cumintenie, decat de ostentatie - ca pana de curand.


Cizmele

Fie ca sunt de cowboy sau super-elegante, cizmele sunt esentiale. Poti alege orice stil vrei tu, preferabil ar fi sa fie insa lungi pana la genunchi si cu toc gros. Dar se vor purta si cele stil "boho", cu talpa plata, imblanite si numai bune sa iti acopere jeans-ii.

Puloverul de casmir

Este o piesa de baza in garderoba ta, fiind in acelasi timp discret si elegant. Nu se mai poarta exagerarile, asa ca un pulover de casmir asortat cu jeans si cizme de piele sunt tot ce iti trebuie pentru a trece linistita prin iarna. Pentru seara, acelasi pulover de casmir poate deveni sexy - daca ii asortezi bijuterii fine.
Sau poti alege varianta "glam", cu paiete brodate pe guler sau maneci.

Accesoriile vintage

Hainele cu patina sau accesoriile care par abia scoase din cufarul bunicii sunt in continuare bine privite in lumea modei. Cu actrite ca Sienna Miller sau Chloe Sevigny care dau tonul, este imposibil sa nu iti placa si tie aceste elemente cu aer romantic. Poarta-le in combinatii interesante - cu haine de marca - sau excentrice - cu blanuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod