Cocheta... ca o vedeta

Pentru a fi regina petrecerii, imprumuta cate putin din puterea de seductie a celebritatilor de la Hollywood, sau a personajelor lor. Pret de o seara, poti fi o "Bond Girl", o contesa sau o aparitie angelica... si poate vraja nu se va rupe cand gongul va bate al doisprezecilea ceas!

Frumoasa actrita Julianne Moore nu face nici un pas gresit pe covorul rosu, mai ales din punctul de vedere al criticilor de moda. Precum orice femeie, ea stie ca o rochie lunga, eleganta si mulata ii va scoate in evidenta curbele corpului intr-un mod discret si irezistibil.

Nicole Kidman alege sa fie mereu o aparitie "glamour", pornind de la buclele aurii si stralucitoare, pana la rochia paietala, asortata podoabei capilare.

Cu toate ca are numai 19 ani, Scarlett Johansson s-a impus atat ca valoare artistica cat si ca o aparitie mereu stralucitoare rafinata.
Rochia din satin ce bate in ape, ii complimenteaza parul blond si rujul rosu.

Cu toate ca si-a format o imagine... deloc timida si a vandut milioane de piese de lenjerie ce-i poarta semnatura, anul 2004 a gasit-o pe Kylie imbracata in rochii mult mai sobre decat de obicei.

Naomi Watts este o alta celebritate care a decis ca cea mai potrivita nuanta pentru o petrecere distinsa este auriul... Daca nu ai o slabiciune pentru luciul metalului pretios, poti alege alternativa mata - nisipiul.

Daca petrecerea de Anul Nou se anunta fastuoasa si nu stii ce gen de tinuta sa adopti, alege o rochie simpla, sexy si "pictata" intr-o nuanta "cu personalitate", precum Charlize Theron.
Succes garantat!

Indiferent de cat de atragatoare sau puternice sunt nunatele pe care le poti alege pentru o rochie de ocazie, cremul ce imita culoarea pielii va atrage mereu atentia asupra ta asemenea unui magnet. Halle Berry a testat aceasta varianta... iar privind-o, cuvintele sunt de prisos.

Nimeni nu a prevazut schimbarea de look a lui Reese Witherspoon, care din "Blonda de la Drept", s-a transformat intr-o frumoasa bruneta. Insa faptul ca eleganta in stil neo-romantic a actritei va intoarce toate privirile...
nu a surprins pe nimeni.

Uma Thurman pentru o ocazie speciala a imbratisat stilul flamenco, adaptat la o rochie lunga din satin, de culoarea safirului. Daca ai irisul deschis la culoare, ai si tu unda verde pentru o tinuta asemanatoare.

Daca iti place corpul in forma de clepsidra pe care il modeleaza rochiile cu corset, alege o culoare deschisa sau in degrade cu lila, precum Jennifer Garner.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod