Class - o explozie de stiluri si culori

Din dorinta de a anticipa moda, fetele de la Class ne surprind mereucu o noua imagine. Au dat tonul suvitelor colorate: blonde, albastre,roscate. Au promovat pantalonii largi, cu talie joasa si buzunare mari,ghetele si sandalele cu talpa groasa. Iar acum au trecut la o nouapreferinta: pantaloni evazati, topuri colorate si incaltaminte cu talpasubtire.

De la album la album, cele doua Mihaele (Cernea si Florea) au incercatsa isi schimbe stilul. La lansarea din '95, imaginea lor era mai sobra,daca se poate spune asa, pentru ca apareau imbracate in combinatii dealb-negru.

Look-ul lor s-a schimbat fundamental in '99, cand au lansat albumul"Aproape de tine".
Atunci au aparut pe scena "echipate" mai agresiv,cu pantaloni camuflaj, cu talie foarte joasa sau cu niste combinatii"nebune", fusta peste pantaloni. De pantalonii cu talie joasa nu s-audespartit nici acum.

Anul 2000 a adus o explozie de culori, odata cu lansarea "Colorului": topuri colorate si stralucitoare, pantaloni evazati, in stil retro.

Luna aceasta, trupa Class va lansa un nou album, "Hipnotizat", iar feteleau pregatit o noua garderoba in care se regasesc toate culorile, darparca mai putine materiale stralucitoare si paiete.
Totusi, jeansii incare vor aparea sunt decorati cu multe stelute si putin sclipici. Dacapana acum ne-am obisnuit sa le vedem incaltate in bocanci solizi sisandale cu talpa turnata, anul acesta ele isi vor face aparitia inpantofi sport, fara calcai si cu talpa foarte subtire.

Cele doua fete petrec ore intregi la cumparaturi, dar ele spun ca nu preagasesc lucruri pe gustul lor. Magazinul lor preferat din Romania este"Escape".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod