Clasica, eleganta si calduroasa - 3 atribute ale stofei ecosez

Categoric, nu se poate spune ca sezonul actual nu ar fi extrem de bogat si de generos in ceea ce priveste tendintele nou aparute pe catwalk. Fiecare dintre acestea ne ajuta sa ne conturam in mod semnificativ garderoba si, poate, sa ne gasim propriul stil. Acest lucru nu este chiar atat de dificil cum ar putea parea, atat timp cat tii cont nu numai de ceea ce este modern, ci si (sau mai ales) de ceea ce ti se potriveste.

Stofa ecosez pepit este una dintre aceste noi tendinte si este foarte convenabila din mai multe puncte de vedere.
Se potriveste oricarei femei, indiferent de varsta si culoarea parului, si este o tinuta de zi ideala: eleganta, feminina si, in acelasi timp, clasica. Aceasta ca sa nu mai spunem ca este un material calduros, care te va ajuta sa infrunti perioada friguroasa care se apropie.

Poti sa alegi dintre diferite asocieri cromatice, singura constanta fiind, bineinteles, culoarea neagra. Albul si cremul raman in topul celor mai clasice si "cuminti" combinatii, fara ca acest lucru sa insemne ca nu te poti aventura la un rosu, albastru, verde sau mov.


Ai grija insa de modul in care alegi sa asortezi restul pieselor vestimentare si accesoriilor. Este de preferat sa ai cat mai putine bijuterii, dat fiind ca textura aceasta este destul de incarcata si solicitanta din punct de vedere vizual.

In cazul in care optezi pentru un mantou din stofa ecosez, ar fi bine ca acesta sa aiba guler mare, din blana - o alta tendinta foarte chic in acest sezon. Dar, daca doresti, poti sa folosesti cateva accesorii ecosez, care ar avea astfel darul de a "pigmenta" in mod agreabil o tinuta monocromatica.
De exemplu, manusi sau un fular, ori chiar o sapca, daca vrei sa ai o alura tinereasca si mai nonconformista.

O jacheta din stofa ecosez pepit se va potrivi atat de bine cu o fusta lunga, intr-o culoare care sa se regaseasca neaparat in modelul ecosez, incat nu-ti va veni sa crezi. Tine cont insa de faptul ca fusta ar trebui sa fie dreapta, nu voluminoasa. Aceasta pentru ca numai jacheta este cea care trebuie sa capteze atentia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod