Cele mai importante tendințe în modă pentru vara 2018

Gențile împletite, seturile formate din top și fustă sau imprimeurile florale se numără printre trendurile pe care să le încerci în această vară
Descoperă cele mai importante tendințe în modă pentru vara 2018:

Gențile împletite

Anul trecut, gențile împletite, de tip coș, au fost un trend major în materie de genți. Dar în vara aceasta, gențile împletite flexibile vin să le înlocuiască.



Imprimeuri florale mărunte

Modelele florale de mici dimensiuni le completează perfect în vara 2018 pe cele masive, de inspirație tropicală. Rochiile cu astfel de imprimeuri delicate sunt perfecte pentru a obține un look feminin și romantic.



Topurile cu un umăr gol

Acest trend se menține încă de anul trecut, iar motivul este simplu: topurile cu un umăr gol sunt o modalitate foarte comodă de a oferi un plus de originalitate oricărei ținute. 



Brățările pentru gleznă

Versiunea din 2018 a brățărilor pentru glezne care se purtau la începutul anilor 2000 este una mult mai rafinată și elegantă. Alege modele subțiri și simple de brățări pentru glezne, care îți vor oferi un aer sofisticat.



Seturile de top și fustă sau pantaloni


Asocierea unui top cu o fustă din același material este varianta acestei veri pentru salopetele care se purtau anii trecuți. Avantajul este acela că poți purta setul împreună, dar și separat, în asociere cu alte piese din garderoba ta.



Ghete pe timp de vară

Cine a spus că nu poți purta ghetele de iarnă și pe timpul verii? Alege ghetele și botinele până la glezne sau cizmele peste genunchi. Zilele ploioase de vară sunt oportunitatea perfectă pentru a înclude încălțările de iarnă în ținutele tale pentru vară.



Bulinele

Bulinele polka, nu doar cele în varianta alb și negru, inspiră un aer retro și se numără printre trendurile majore ale acestui an. Iar vara este sezonul perfect în care să porți haine cu buline în combinații de culori mai puțin așteptate.



Gențile și încălțările transparente

Pune într-o geantă transparentă un portofel colorat, o trusă de farduri și o pereche de ochelari și vei obține un accesoriu șic, demn de o adevărată fashionistă. Vara aceasta se poartă și încălțările transparente, iar sandalele în acest stil sunt alegerea ideală.



Dungile curcubeu

Printurile cu dungi în culorile vesele ale curcubeului au putut fi observate în colecțiile din anii trecuți ale marilor case de modă, printre care Gucci, Chloe sau Peter Pilotto. Dar în vara 2018 acestea încep să cucerească și străzile.



Mini-ochelarii de soare

Ochelarii de soare inspirați de filmul "Matrix" sunt un alt trend al acestei veri, dar este destul de dificil de pus în practică. Alege rame în stilul ochi de pisică, potrivite oricărei forme a feței, și evită-le pe cele ovale sau rectangulare.



Espadrile cu platformă

Acești pantofi revin cu regularitate în tendințe. Transformate într-un stil must-have de Yves Saint Laurent în anii '70, espadrilele cu platformă au intrat apoi într-un con de umbră, pentru a reveni în trend la începutul anilor 2000.
Dar în ultimii ani s-au impus ca încălțări de nelipsit din garderoba de vară, lucru valabil și pentru acest sezon.



Nasturi proeminenți

Inspirat din stilul anilor '50, acest detaliu este o modalitate inedită și subtilă de a atrage atenția asupra ținutei tale. Rochiile cu umerii goi și cele cu o croială care pune în valoare formele aduc un plus de modernitate acestui look.



Mini-poșetele

Aceste poșete adorabile și-au făcut debutul în 2015, sub forma unor accesorii foarte drăguțe, dar deloc practice. Au evoluat de atunci în poșete cu baretă lungă care îți lasă mâinile libere și sunt suficient de încăpătoare încât să poți cu tine lucruri esențiale precum telefon, cărți de credit, chei sau balsm de buze.




Cerceii cu forme geometrice abstracte

Dacă ești o fire artistică, atunci acest trend ți se potrivește ca o mănușă. Poartă cercei masivi, cu forme geometrice abstracte, pentru a obține un aer modern și nonconformist.




Printurile de inspirație tropicală

În afara motivelor florale de mici dimensiuni, vara aceasta poți purta imprimeuri masive, statement, de inspirație tropicală. Culorile intense și modelele supradimensionate sunt excelente pentru a atrage toate privirile.



Carourile

Carourile sunt un alt print pe care trebuie să-l incluzi în ținutele tale de vară. Se numără printre cele mai trendy imprimeuri care se poartă în acest sezon. 



Pantofii sport masivi

O pereche de sneakerși cu talpă groasă te va ajuta să faci față cu brio călătoriilor tale din această vară. Sunt cât se poate de comozi și arată excelent dacă îi asociezi cu piese ce inspiră feminitate, așa cum sunt rochiile cu imprimeuri florale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod