Cele mai "hot" elemente ale toamnei

O data cu schimbarea sezonului, a venit momentul sa ne innoim garderoba cu cele mai "hot" elemente ale toamnei si sa punem la pastrare lucrurile care, indiferent cat de mult ne plac, trebuie lasate deoparte pentru cand va veni din nou "vremea lor". Afla cu ce ar trebui sa-ti imbogatesti garderoba si ce sa pui "la naftalina".

Pantaloni la dunga versus pantaloni cu talie joasa

Inlocuieste-ti pantalonii sau blugii cu talie foarte joasa, la baza carora se intrezareste eventual si o particica din bikini, cu o pereche eleganta de pantaloni clasici, cu talie medie si croiala dreapta. Tendinta a fost deja inaugurata de Sarah Jessica Parker si de Lindsay Lohan, asa ca o pereche de pantaloni la dunga, purtati cu pantofi eleganti, top in stilul glamour si bijuterii vintage iti vor conferi alura unui star.


Fusta trei sferturi versus fusta micro-mini

Micro-mini, elementul care ti-a etalat picioarele si ti-a insorit vara este acum depasit de clasica fusta trei sferturi... Din moment ce am facut primii pasi spre toamna, se trece de la stilul "vampa" la cel "lady", iar o schimbare este oricand binevenita! Ultra-feminina, fusta la baza genunchiului poate constitui o piesa de rezistenta in tinuta de birou, iar daca este mai crapata si mai mulata, aceasta iti va evidentia discret formele si la o tinuta de seara.

Motivele de inspiratie animala versus motivele tropicale

In urma cu doua luni, era "cool" sa porti un sacou inflorat si eventual accesorizat cu un fluturas chic.
Dar stilul "girlie" a fost inlocuit cu un print mult mai indraznet, de inspiratie animala. Jaguar, leopard sau tigru... alege-ti felina preferata si include-o in garderoba ta! Daca acest look iti pare mult prea "salbatic", opteaza pentru un desen de zebra. Nu duce totul la extrem... nu ar fi nimic mai lipsit de gust decat o rochie de leopard asortata cu pantofi si poseta de zebra. Daca alegi o piesa cu un astfel de print, pastreaza celelalte elemente ale tinutei uni.

Pantofi cu varful rotunjit versus pantofi cu varful ascutit

I-am iubit pentru modul in care subtiaza optic glezna si pentru piciorul care pare cu doua numere mai mare, insa in aceasta toamna, pantofii cu varful ascutit au fost "detronati" de cei cu varful rotunjit...
atat de retro, atat de chic. Mai mult, tocul pe care il suporta acest tip de pantof poate fi si mai gros, iar incaltarile devin astfel mult mai confortabile. Ti-e teama ca nu vei fi destul de cocheta? Bentitele, funditele si cataramele ce impodobesc acest pantof iti vor satisface setea de sofisticare.

Vintage inspirat de anii '50 versus retro inspirat de anii '80

Anii '80 sunt "hot" in acesta toamna, insa mai ales tendintele inspirate de seriale precum "Dallas" sau "Dinasty". Uita de colantii stralucitori, bluzele cu dungi orizontale (care nu flateaza pe nimeni) sau tinutele in stilul "rock star".
Rochiile cuminti, trench-urile mai scurte si bijuteriile vintage ale anilor '50 constituie marca elegantei acestui sezon.
Desigur, daca exagerezi, poti deveni o copie fidela a unui personaj din acele timpuri, insa o combinatie irezistibila de elemente vintage si clasice iti va contura o imagine eleganta si rafinata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod