Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2018

Ducesa de Sussex a devenit rapid un adevărat simbol în materie de stil. Ținutele sale sunt admirate și copiate de femei din întreaga lume.
Soția Prințului Harry este una dintre cele mai faimoase femei din lume. Meghan Markle rivalizează deja cu Kate Middleton în ceea ce privește influența sa în materie de stil și modă. De exemplu, a fost suficient ca Meghan să poarte o poșetă Strathberry, iar toate produsele de pe site-ul companiei au fost epuizate în numai câteva minute. 

Ducesa de Sussex a fost una dintre cele mai căutate persoane pe Internet în 2018, iar ținutele sale impecabile au adus-o în centrul atenției pasionaților și criticilor de modă.
Spre deosebire de cumnata sa, Kate Middleton, Meghan are libertatea de a încerca stiluri ceva mai îndrăznețe.

Meghan a încălcat protocolul regal purtând anul acesta o fustă creion din piele de culoare verde închis, o rochie lejeră cu dungi verticale și crăpături adânci laterale și chiar o fustă ce părea transparentă. 

Dar îndrăzneala de a încălca din când în când regulile stricte ale Casei Regale nu face altceva decât să-i sporească și mai mult popularitatea și admirația fanilor.

Descoperă unele dintre cele frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod