Ce zici de un nou look, pretios si sofisticat?

Marca americana Guess a aniversat, pe 4 noiembrie, un an de la inaugurarea primului magazin din Romania. Cu aceasta ocazie, casa de moda preferata a lui Marius Tuca, a Andreei Esca, Oanei Zavoranu, Oanei Cuzino, Andreei Raicu si-a lansat colectia de toamna-iarna 2005-2006.

Cele patru linii vestimentare (Guess, Guess by Marciano, Kids si Accesorii) au un numitor comun: luxul si designul sofisticat.

Noua imagine a tinerei generatii

Colectia pentru toamna-iarna este creata sa aseze alaturi materiale pretioase si linii sport, cromatica puternica si imprimeuri naturale. Piesele prezentate constituie un mesaj manifest pentru noul look al tinerei generatii. Blana, pielea, casmirul, catifeaua si matasea sunt puternic accesorizate cu mici bijuterii din cristale Swarowski, broderii manuale din paiete sau cu insemnul Guess realizat din cristale colorate.


De la jachete de casmir si sacouri din velur la pulovere tricotate manual si tricouri din bumbac, toate capata pretiozitate dar nu renunta sa fie comode, calduroase si, nu in ultimul rand, foarte moderne. Linia de blue-jeans este numita in acest sezon Luxury jeans datorita procedeelor speciale de tratare (ajungand in unele cazuri pana la 15-18 procedee manuale), a materialelor si designului deosebit, la acestea adaugandu-se si valoarea nasturilor personalizati si transformati in adevarate bijuterii.

Stil elegant si epatant

Daca prima linie vestimentara era doar imbogatita cu elemente pretioase, linia eleganta Guess by Marciano este reprezentativa pentru stilul foarte elegant, vintage-epatant: materiale stralucitoare, cromatica puternica (fucsia, orange, verde), imprimeuri naturale (piton, pantera), texturi pretioase (casmir, matase, blana de lup), design provocator...
Linia este plina de stralucire, iar aportul de auriu si argintiu este mai mult decat evident. Constructii interesante din paiete, cristale, strasuri si bijuterii sunt transformate in catarame, naturi sau inchideri speciale.

Texturi non-alergice pentru copii

Inspirate din designul si cromatica puternica a colectiei pentru adulti, hainele pentru copii sunt adevarate replici in miniatura ale liniei Guess. Realizate integral din bumbac si texturi non-alergenice, pentru micutii intre 1 - 12 ani sunt comode si amuzante, usor de intretinut si la fel de elaborate ca hainele celor mari. Culorile sunt puternice (fucsia, turcoaz, bleumarin, rosu, verde) si fiecare piesa primeste ca accesoriu fie logoul Guess realizat din strasuri ori broderii, fie aplicatii din texturi diferite, embleme sau logouri in relief.


Cizme si genti cu linii indraznete

Din tweed, blana naturala, piele intoarsa sau textil decorat cu logo-ul Guess, gentile din aceasta colectie sunt extrem de trendy. Design indraznet, marimi diferite (de la plicurile baby-bag la gentile mari si travel-bag-uri), decoratie opulenta (strasuri, accesorii bijuterii, tinte cristale, catarame, anouri), culori puternice (fucsia, verde, portocaliu, turcoaz) si texturi curajoase (animal print, sauvage, textil brodat).

Cizmele sunt realizate din aceleasi materiale, la fel de elaborate si sunt reinventate, avand ca sursa de inspiratie designul cizmelor texane si incaltamintea anilor '60. Centurile din piele sau combinatii indraznete de piele-velur-blana au intotdeauna acesoriile sau cataramele create ca adevarate bijuterii (constructii de metale si strasuri, tinte, cristale sau paiete).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod