Ce se poarta iarna aceasta?

Chiar daca mai este destul de timp pana la aparitia ghioceilor, noile tendinte ale modei ne saluta deja de pe catwalk si, in functie de recomandarile marilor designeri, ne adaptam si noi garderoba si accesoriile. Nu are rost sa pastrezi obiecte care te fac sa pari descinsa din alte vremuri, dupa cum este pacat sa nu mai porti ceva ce este inca la moda sau sa nu-ti "revigorezi" garderoba cu unele dintre cele mai recente

Fii irezistibila in postura de... gheisa!

Probabil ca nu ti-ai fi imaginat pana acum o astfel de postura, insa un kimono, foarte modern in aceasta iarna, te-ar putea reinventa, conferindu-ti o alta personalitate! Acest obiect vestimentar a devenit o adevarata vedeta pe catwalk o data cu recenta lansare a peliculei "Memoriile unei gheise", in regia lui Rob Marshal.


Atrage atentia asupra mainilor!

Cand iti spun asta nu ma refer numai la manichiura - care trebuie sa fie impecabila, indiferent de forma si lungimea unghiilor sau de nuanta ojei pentru care optezi - ci la un accesoriu prin excelenta feminin: inelele cu pietre pretioase! Practic, se poate spune ca in sezonul actual nu mai exista restrictii din acest punct de vedere.

Daca in anii trecuti cuvantul de ordine era "discretie" si "farmecul simplitatii", acum designerii iti recomanda extravaganta. Nu ezita sa te joci cu nuantele, dar ai grija de un detaliu: in cazul in care optezi pentru un inel voluminos, ar trebui sa renunti la toate celelalte accesorii, cu exceptia ceasului.


Colierele innobileaza tinuta!

Ceea ce este valabil pentru inele se aplica si in cazul colierelor: cu cat sunt mai opulente, cu atat mai bine! Nu exista nici un amendament in ceea ce priveste modelul sau materialul - singurul aspect de care trebuie sa tii cont este ca vestimentatia sa fie in ton cu accesoriile alese. Ah, si lasa inelul acasa... Tot ce e mult strica!

Nu renunta inca la balerini

Confortabili, simpatici si disponibili intr-o multime de culori si asocieri de nuante... oare ce ar putea sa nu ne placa la ei? Poate ca nu se mai afla in prim-plan, conform tendintelor actuale, dar sunt in continuare moderni si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei.


Renunta la cataramele masive

Au fost foarte moderne anul trecut, dar timpurile lor au apus. In prezent, locul lor a fost luat de centurile foarte fine si subtiri (de fapt, ar trebui sa le spunem panglici, pentru ca asta si sunt), din cele mai diferite materiale: piele naturala sau artificiala, satin, matase - in functie de restul tinutei si, bineinteles, de momentul zilei si context.

Tocurile cui ne stau... in coaste

Bine, este adevarat ca incaltamintea cu tocuri inalte reprezinta un accesoriu cu ajutorul caruia ne subliniem feminitatea si ne punem in valoare aspectul fizic.
Dar sa recunoastem - tocurile cui sunt pur si simplu vulgare. In ipoteza ca acest tip de pantofi sau cizme si-au facut loc in garderoba ta, scapa de toate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alisa madalina pe 21 Nov 2011, 17:18
    moda

    vreau sa stiu mai multe despre moda ce se poarta iarna asta

    1
    0

  • valsea ionela andreea pe 28 Nov 2010, 18:26
    cum mi se pare mie aceste parti

    eu vreau sa stiu ce se poarta mai mult la imbracamite si culori!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod