Ce să-ţi pui în bagaj ca să ai ţinute impecabile în vacanţă

De fiecare dată când pleci în vacanţă îţi pui o mulţime de haine în bagaj, dar mereu ţi se pare că nu ai cu ce să te îmbraci?
De vină ar putea fi deciziile greşite pe care le iei când vine vorba de alegerea pieselor vestimentare pe care le iei cu tine.

Dacă îţi este dificil să iei hotărâri cu privire la ce ar trebui să ai cu tine în vacanţa de vară, trebuie să cunoşti câteva reguli esenţiale. Te vor ajuta să-ţi construieşti ţinute impecabile, dar fără ca bagajul tău să fie imens.

Cheia unui bagaj mic, dar foarte eficient este aceea de a alege piese vestimentare care pot fi purtate de mai multe ori și asociate diferit. Vei reuși să faci mai multe combinații astfel încât să ai de fiecare dată o ținută nouă, diferită de restul.

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească din valiză, pentru o vacanță de o săptămână:

Tricourile, piese de bază

Printre hainele de bază pe care trebuie să le ai se numără, bineînțeles, tricourile. Ar trebui să ai cu tine două tricouri.
Un tricou alb clasic este absolut obligatoriu pentru că poate fi purtat cu pantaloni scurți, cu blugi sau fuste. Tricoul cu dungi marinărești este de asemenea o alegere foarte bună. Este un model care se potrivește cu orice culoare sau imprimeu, inclusiv cu cele florale.

Ai nevoie de topuri elegante

Două bluze sau topuri deosebite, pe care să le porți atunci când ieși seara în oraș sunt de asemenea esențiale pentru garderoba ta de vacanță. Acestea pot fi purtate cu pantaloni, blugi sau fuste. Accesoriile îți vor întregi ținuta.

Pantaloni scurți

Pantalonii scurți sunt de nelipsit din bagajul tău de vacanță. Ocupă foarte puțin spațiu, sunt comozi și se potrivesc cu zilele fierbinți de vară.
Se asortează perfect cu tricourile și topurile lejere. Pantalonii scurți de blugi, cu margini franjurate, sunt un trend important, pe care nu ar trebui să-l ignori mai ales în vacanță.

Rochie vaporoasă

Vacanța de vară nu poate trece fără o ținută care să includă rochia vaporoasă. Modelele realizate din materiale fluide, lejere, sunt alegeri de bază. Optează pentru rochiile lungi, cu imprimeuri florale, din materiale lejere. Le poți asocia cu sandale cu talpa joasă și pălărie de paie, pentru un look boho romantic.

Fusta scurtă

Vacanța este ocazia perfectă pentru a purta fustele scurte pe care de obicei eviți să le porți. Fustele mini te pot ajuta să creezi ținute simple, dar sexy și moderne.
Poartă-le cu tricouri și tenisi sau sandale cu talpă joasă pentru un look de zi sau cu topuri deosebite și sandale cu toc pentru o ținută de seară.

Blugi

Pantalonii de blugi sunt obligatorii în orice vacanță, indiferent unde mergi. Așa cum probabil știi deja, sunt extrem de versatili și te vor ajuta să creezi o mulțime de ținute. O pereche de jeanși este suficientă, dar dacă ai loc în bagaj poți lua chiar două, o pereche lejeră albastru deschis, cu tiv franjurat, și una neagră, care poate fi asociată cu topurile elegante pentru ieșirile în oraș.

Cardigan

Niciodată nu poți să știi absolut sigur cum va fi vremea în vacanță, iar seara este întotdeauna mai răcoare. De aceea ai neapărat nevoie de un cardigan în bagajul tău de vacanță.

Pantofi

În ceea ce privește pantofii, lista de bază este formată din sandale cu talpa joasă, sandale sau pantofi cu toc, o pereche de pantofi sport, teniși sau espadrile. Lista poate fi adaptată în funcție de ceea ce porți cel mai mult de obicei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod