Ce sa porti de Valentine's Day

Se apropie Ziua Indragostitilor si pentru noi, femeile, aceasta este o noua sursa de stres. Inevitabil ne vin in gand intrebari de genul "Cum ma imbrac?", "Ce accesorii imi pun?" sau "Cum sa fac sa-mi impresionez iubitul?".

Se apropie Ziua Indragostitilor si pentru noi, femeile, aceasta este o noua sursa de stres.

Inevitabil ne vin in gand intrebari de genul "Cum ma imbrac?", "Ce accesorii imi pun?" sau "Cum sa fac sa-mi impresionez iubitul?".

Chiar daca in ultima faza tu esti singura care poate decide ce si cum sa imbrace, m-am gandit totusi sa-ti fac niste recomadari.

De la lenjerie, pana la pantofi si accesorii, in materialul ce urmeaza vei putea sa-ti faci o idee despre ce se poarta anul acesta de "Valentine's Day".

Palmers - senzualitate si feminitate


Romantismul, senzualitatea si feminitatea sunt punctele cheie pe care trebuie sa le atingi atunci cand iti alegi lenjeria pentru “seara indragostilor”. Preturile acestor produse incep de la 200 Ron.


Magielle te indeamna sa-l (re)cureceresti


Discreta sau indrazneata, fa-i o surpriza! Sigur ca l-ai cucerit cu farmecul tau, dar de ce sa nu te descopere in fiecare zi? O lenjerie ravasitoare poate fi cea mai la indemana solutie. Alege desuurile care iti subliniaza feminitatea si pregateste cadrul unei declaratii de dragoste perfecte. Preturile produselor sunt: 100 Ron, 132 Ron si 145 Ron (de la stanga la dreapta).


I.D. Sarrieri iti propune tinute sexy si stralucitoare


Dantela Chantilly si cristalele Swarovski sunt piesele tari ale unei vestimentatii sexy pe care ai putea-o folosi de Ziua Indragostitilor. Partenerul tau va fi innebunit de outfit-ul pe care o sa-l adopti. Preturile produselor sunt: 1.137 Ron, 965 Ron si 726,50 Ron.


Flo & Jo, pentru un aer retro-chic


Eleganta si romantismul anilor '60, aerul retro-chic, te vor scoate din incurcatura. Rochiile tricotate, la mare moda in aceasta perioada, sunt numai potrivite pentru o seara romantica, intr-un restaurant. Preturile produselor realizate de acest brand incep de la 100 Ron.


Tara Fashion iti propune eleganta


Fie ca este vorba despre o rochie de seara din saten, fie ca este una din jerse, cambrata pe talie, care se prinde la spate, cel mai important pentru tine este sa stralucesti. Asadar, alege eleganta de Valentine's Day. Produsele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: 149.90 Ron, 199.90 Ron, 179.90 Ron (de la stanga la dreapta).


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 19 Feb 2009, 18:45
    Interesant

    Ma bucur ca ai pus mai multe poze..ca de obicei cam lipsesc din articolele de genul asta. Nu-mi plac papucii deloc :D. In schimb mi-au placut rochiile foarte mult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod