Ce să porți ca să ai un look stylish iarna aceasta? 25 de ținute

Pantalonii din catifea, paltonul gri oversize, denimul și nuanțele puternice de roșu sunt câteva dintre tendințele pentru un look stylish iarna aceasta.
Iarna aceasta nu trebuie să porți numai negru și gri, deoarece una dintre culorile preferate ale designerilor se pare că este roșu. Prin urmare, poartă piese în nuanțe de roșu pentru a-ți însenina ziua!

De asemenea, poți să renunți la ținutele minimaliste și să adaugi broderiile florale multicolore, franjurii și imprimeurile florale pentru a obține un outfit stylish. 

De asemenea, denimul din cap până în picioare este un al trend propus de marile case de modă. 


Piesele în nuanțele puternice de roșu  

Nuanțele puternice de roșu s-au regăsit în colecțiile de toamnă – iarnă ale caselor Prada, Fendi și Giorgio Armani. Astfel că le poți integra atât în ținutele de zi, cât și pentru seară.
Chiar și ținutele all red sunt recomandate, însă trebuie să alegi cu grijă piesele vestimentare pentru a obține cea mai bună combinație. Dacă nu ești chiar atât de îndrăzneață, poți să optezi pentru un palton roșu, o eșarfă sau o geantă pe care să le integrezi cu ușurință în garderoba ta de iarnă. 


Puloverul oversize cu glugă cu fusta midi din tricot și botine cu toc

 
Foto: zara.com
 
Este o combinație stylish, dar ușor de purtat și potrivită pentru oricine. Încearcă această combinație pentru a obține un look interesant și călduros  de iarnă.


Denim din cap până în picioare

Marile case de modă au mizat pe ținutele denim din cap până în picioare. Chiar dacă până acum poate ai evitat să le combini în acest fel, se pare că ele se combină perfect cu o beretă din piele, pantofi bărbătești sau stiletto. 


Paltonul gri supradimensionat

Este o piesă foarte versatilă care poate să fie călduroasă în sezonul de iarnă. Poți să-l combini pentru un look casual, dar și unul mai sport. 


Cizme lungi cu fusta din piele și palton oversize

Cizmele peste genunchi sunt o piesă de rezistență în acest sezon, fie că optezi pentru cele cu toc sau fără. Le poți asorta foarte bine la o fustă midi, o fusta mini din piele, o pereche de jeanși uzațți sau la o rochie din catifea. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod