Ce rochii se poarta in 2020

Ce rochii se poartă în 2020. 5 modele pe care ar trebui să le ai

Este suficient să vezi câteva rochii prezentate în cadrul show-urilor de modă sau rochiile care se vând în magazine pentru a descoperi cele mai importante trenduri pentru acest an.
Rochia midi pare să se fi impus în moda anului 2020. Nu doar că este foarte ușor de purtat și îți permite să obții rapid o ținută impecabilă, dar este în același timp o tendință majoră care se menține încă de anul trecut. Modelele pe care le poți purta sunt cât de poate de variate, însă numai câteva dintre ele sunt adevărate piese emblematice pentru sezoanele următoare. Le poți asocia cu botine până la glezne, cizme până la genunchi și bocanci în sezonul rece. Multe dintre ele sunt potrivite pentru ținute perfecte de zi, iar altele arată excelent ca ținute elegante și sofisticate de seară. 

Rochia tricotată

Rochie tricotata

Rochiile tricotate au fost favoritele fashionistelor în această iarnă și vor rămâne un trend la fel de important de-a lungul anului 2020.
Au fost incluse în colecțiile Nanushka și Jacquemus pentru sezonul următor, fiind reinventate astfel încât să aibă un aspect modern și original. De exemplu, rochiile cu modele nonconformiste sunt o opțiune perfectă pentru a crea ținute care atrag toate privirile. Pentru primăvara 2020 alege tricotaje subțiri, delicate, care au un aspect elegant și feminin.

Rochiile din catifea

Rochie din catifea

Nu este o surpriză faptul că rochia din catifea se anunță a fi o tendință majoră în 2020. Este o opțiune perfectă pentru ținutele sofisticate pe care vrei să le obții fără să te străduiești prea mult. Alege rochii midi sau mini din catifea în tonuri care amintesc de nuanțele pietrelor prețioase, precum roșu rubin, verde smarald sau albastru safir.
Sunt ideale pentru evenimente speciale, cine romantice sau petreceri.

Rochiile midi din satin

Rochie din satin

Rochiile din satin au devenit „uniforma” fashionistelor în ultimii ani. Poți purta o astfel de rochie atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece, dacă o asociezi cu un cardigan gros, un sacou sau o helancă. De asemenea, rochiile din satin cu mâneci bufante sunt o opțiune la fel de bună pentru zilele răcoroase. Se poartă nuanțele care ies în evidență, de la tonuri bogate de oranj și până la verde lime sau galben șofran. Anii trecuți au fost dominați de rochiile furou în tonuri nude, neutre, dar acest lucru nu mai este valabil în 2020.

Rochiile cu imprimeuri florale în nuanțe închise

Rochie cu imprimeu floral

Numite imprimeuri florale „moody”, acestea au un farmec aparte și oferă o notă misterioasă ținutei tale.
Rochiile florale în tonuri închise sunt potrivite în special în sezonul rece, dar pot arăta la fel de bine dacă sunt incluse în ținutele de seară sau cele office. Sunt realizate de obicei pe un fond de culoare închisă, ceea ce face ca modelul floral să iasă și mai bine în evidență. Lungimea midi se potrivește cele mai bine cu un astfel de imprimeu.

Rochiile cu mâneci bufante

Rochie cu maneci bufante

Încă de anul trecut am putut observa o creștere masivă în popularitate a cămășilor, sacourilor și rochiilor cu umeri supradimensionați și mâneci bufante. Este un stil inspirat din moda anilor '80, adoptat de tot mai multe femei pasionate de modă.
Zara și & Other Stories au inclus acest model în colecțiile lor pentru iarnă, însă mânecile bufante rămân un trend semnificativ și în sezonul primăvară-vară 2020.  

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 1 Feb 2020, 10:01
    Moda

    Mi-a placut mult rochia tricotata ! As purta clar asa ceva ! De unde o putem cumpara ?

    0
    0

  • Florentina pe 31 Ian 2020, 21:21
    Rochii

    Catifeaua nu se potriveste oricui. Se stie, pune kg pe tine, imbracand.o. iar pt a purta ,, satinul' trebuie sa fii scandura sau ,, biscuite in dunga". Deci...valoare sfaturi ZEROOO

    0
    0

  • Oana pe 31 Ian 2020, 07:15
    Tendințe 2020

    Mereu la moda aceste rochii, ușoare, fluide si feminine! Superb!

    0
    0

  • Ionelia Stanila pe 31 Ian 2020, 04:16
    Saten, catifea

    Doriana se pare ca ai o concepție greșită fata de aceste materiale textile. Dacă ai avea putina cunoștință despre moda și istoria ei nu ai mai spune ca satenul este pt cămăși de noapte(o camase de noapte e indicat sa fie din bumbac ca să poată transpira corpul) și catifeaua pt draperii.Cu mult timp în urma catifeaua era materialul cel mai elegant, folosit în haine atât pt femei cât și pt bărbați. Expresia ta "Rochie în flori pt femeile de la tara" este discriminatorie.Ce au femeile de la tara în minus fata de cele de la oraș? Poți spune ca modelele nu s frumoase dar nu mai face alte afirmații în lipsa de cunoștință. Și ca să nu crezi ca sunt subiectiva pt ca as fi o"femeie de la tara "țin sa te informez ca sunt născută și crescuta într un oraș care ocupa locul doi pe tara ca importanta și am purtat și eu blugi rupți(probabil ca acesta e materialul și produsul textil preferat de tine).

    0
    0

  • Andone Ana pe 30 Ian 2020, 21:02
    Critici

    Stiluri mult prea comune,modelele nerelevante..

    0
    0

  • Doriana pe 30 Ian 2020, 14:30
    Saten sau cămașă de noapte

    Nu m-aș îmbracă cu ele gratis,dar sa le cumpăr Catifeaua este super pt draperii Satenul pt cămăși de noapte ,pijamale Rochie in flori pt femeile de la țară Rochie cu mâneci bufante ,o poți purta ,dar dacă îți este puțin frig nu poți pune nimic pe tine din cauza mânecilor Rochie tricotata ,daca nu ai un corp perfect ,uită de ea ,îți scoate in evidență toate defectele A uitat rochia sac ,fără cordon,dreapta ,toate sunt de când aveam eu 18 ani,nu mi-au plăcut

    0
    0

  • Irina pe 29 Ian 2020, 20:36
    Oribile

    Niste rochii oribile, e putin spus !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod