Ce rochii elegante se poarta in 2020. 7 modele sub 300 de lei

Ce rochii elegante se poartă în 2020

Trendurile în materie de rochii elegante sunt diverse anul acesta, dar ca de fiecare dată se fac remarcate unele tendințe care se mențin deja de câteva sezoane.
Rochiile cu paiete, cele din catifea sau rochiile cu detalii din tul arată întotdeauna impecabil și sunt variante excelente pentru evenimente speciale. Descoperă câteva rochii elegante care se poartă anul acesta:

Rochie plisată


Rochiile și fustele plisate se numără printre cele mai importante trenduri ale anului 2020. Pliseurile sunt feminine și elegante, oferind fluiditate și un aspect rafinat ținutelor tale pentru evenimente speciale. Iar dacă alegi rochiile cu pliseuri din materiale cu o strălucire discretă, așa cum este satenul, efectul este cu atât mai spectaculos. Pliseurile arată la fel de bine și în varianta vaporoasă, din materiale semitransparente, delicate și subțiri.
 

 

Rochie fucsia midi, plisată

Preț: 299.99 lei

Rochii în nuanțe de galben


Printre culorile care se fac remarcate anul acesta se numără tonurile de galben. Se poartă în special nuanțele delicate de galben, precum galben unt sau iris sălbatic, dar și nuanțele intense de galben. O rochie elegantă de culoare galbenă va atrage toate privirile, fiind alegerea perfectă pentru petrecerile și evenimentele la care ești invitată anul acesta.

Rochie galbena

Rochie galbenă conică, cu bust petrecut

Preț: 149.50 lei

Rochie cu mâneci bufante, în stilul anilor '80


Stilul anilor '80 are o influență puternică asupra tendințelor din acest an. Se poartă în special mânecile bufante și umerii voluminoși, elemente reprezentative ale anilor '80. O astfel de rochie elegantă este opțiunea perfectă dacă vrei să încerci tendințele acestui an. Poți opta pentru o rochie midi cu mâneci bufante, care îți oferă o alură retro.


Rochie roșie cu mâneci bufante

Preț: 209.99 lei

Rochie din catifea


Un lucru este sigur: catifeaua nu se demodează niciodată și este întotdeauna o opțiune excelentă pentru ținutele elegante de seară și evenimentele speciale. Rochiile din catifea au un aspect elegant și sofisticat, fiind astfel alegeri perfecte pentru un look care va atrage numeroase priviri admirative. Alege culori cu aspect prețios așa cum sunt tonurile de pietre prețioase: verde smarald, roșu rubin sau albastru safir.

Rochie din catifea

Rochie midi din catifea cu mâneci transparente


Rochie „little black dress”


Nu îți place să investești în rochii și ținute elegante pe care le poți purta o singură dată, la un eveniment special? Atunci ar trebui să alegi o rochie scurtă neagră, celebra „little black dress” pe care faimoasa creatoare de modă Coco Chanel a introdus-o în lumea modei în urmă cu aproape o sută de ani. O astfel de rochie este o variantă ideală pentru orice tip de eveniment special. O poți personaliza folosind accesorii deosebite, care te reprezintă cel mai bine. Un avantaj major este acela că poți include rochia little black dress în orice tip de ținută, în special dacă alegi un model clasic și versatil.

Rochie little black dress

Rochie elegantă neagră, cu inserție din tul



Rochie cu paiete


Dacă vrei să strălucești cu adevărat la petrecerile și evenimentele speciale de anul acesta, atunci ai nevoie de o rochie acoperită cu paiete. Evenimentele speciale reprezintă cea mai bună oportunitate de a purta paietele dacă îți place strălucirea, iar un avantaj major este acela că rochiile cu paiete nu ies niciodată din tendințe. Poți opta pentru rochii cu detalii din paiete dacă vrei un look discret sau pentru cele acoperite integral cu elemente strălucitoare dacă vrei o ținută dramatică, spectaculoasă. Accesorizează cât mai puțin pentru ca ținuta ta să nu pară încărcată. Rochia este elementul principal și nu este indicat să-i faci concurență cu un accesoriu statement.

Rochie din paiete

Rochie bronz din paiete și decupaje în zona umerilor



Rochie din tul


Fusta din tul purtată de faimosul personaj Carrie Bradshow într-un episod din „Totul despre sex” a revoluționat moda acelor ani și ne-a făcut să privim cu alți ochi acest material. Fustele și rochiile din tul au devenit piese statement de bază în ținutele fashionistelor. Le poți urma exemplul foarte ușor, purtând o rochie din tul la următorul eveniment special la care ești invitată. Cu un aspect vaporos și diafan, tulul te ajută să obții o ținută feminină și romantică, ce va atrage toate privirile.

Rochie din tul

Rochie cu mâneci lungi din tul brodat

Preț: 239.99 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod