Ce rochii de mireasă se poartă în 2018? 6 tendințe

Fie că ești sau nu în căutarea unei rochii de mireasă pentru anul viitor, tendințele pentru 2018 te vor încânta cu siguranță.
Colecțiile marilor designeri, prezentate în cadrul festivalurilor de modă de la Paris, Milano sau New York, aduc trenduri noi și interesante în ceea ce priveşte rochiile de mireasă. 

Feminitatea este pusă în valoare, dar la fel de puternic își fac loc și costumele de nuntă pentru miresele nonconformiste. Arată spectaculos și te vor ajuta în mod sigur să arăți original și modern în ziua nunții. 

Fundele, volanele suprapuse și capele sunt de asemenea elemente care și-au făcut simțită prezența destul de puternic în colecțiile de rochii de mireasă pentru anul 2018.
Descoperă șase cele mai importante tendințe pentru rochiile de mireasă de anul viitor:

Rochiile cu fundă

Un detaliu predominant a putut fi observat în cadrul colecțiilor pentru anul viitor. Este vorba despre funde, pe care designerii le-au folosit pentru a adăuga un plus de farmec și feminitate rochiilor. Acestea au fost folosite sunt forma accentelor delicate, dar și în variantă supradimensionată, pentru a crea un efect statement.



Aplicațiile florale 3D

Florile au făcut întotdeauna parte din tendințele în materie de rochii de mireasă. Motivele florale sunt asociate des cu nunta și rochiile de mireasă, dar pentru anul următor acestea sunt prezente într-o nouă abordare: rochiile de mireasă decorate cu flori în variantă 3D.
Rezultatul este de obicei unul spectaculos, rochiile arătând precum buchete impresionante de flori.




Cape, șaluri și jachete

Un alt trend major care a putut fi observat a fost cel al accesoriilor pentru rochiile de mireasă sub formă de cape, șaluri sau chiar jachete. Piesele purtate deasupra rochiei au adus în prim-plan un look stratificat. Capele transparente, șalurile din voal sau blană, dar și jachetele din piele sunt o modalitate originală de a-ți pune rochia de mireasă în valoare.



Costumele de mireasă

Dacă până acum erau privite ca pe variante rebele pentru rochiile de mireasă, costumele de nuntă devin o opțiune tot mai puternică pentru numeroase mirese. Sunt o alegere perfectă pentru miresele curajoase și nonconformiste, care nu se tem să încerce ceva nou și deosebit în ziua nunții.
De la sacouri și pantaloni din materiale satinate, la salopete decorate cu broderii, miresele care vor să fie originale au de unde alege.




Rochiile în voaluri stratificate

În locul rochiilor strânse pe corp, designerii au ales pentru anul viitor croieli ceva mai lejere, în special rochii din voal stratificat. Fie că este vorba de straturi de tul, care îi oferă unei rochii un aspect romantic și feminin, fie că sunt straturi realizate din franjuri sau ciucuri, acest trend va fi destul de puternic anul viitor.




Voaluri și accesorii statement pentru păr

În locul voalului simplu, designerii propun pentru anul viitor accesorii îndrăznețe, puternic ornate. Acestea pot fi sub forma voalurilor decorate cu mărgele, a bentițelor brodate sau a accesoriilor de tip statement pentru păr.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod