Ce pantofi și sandale se poartă în primăvara 2020. Top 6 tendințe

Dacă te pregătești pentru shopping și nu știi ce pantofi se poartă în primăvara 2020, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante tendințe ale acestui sezon.
Prezentările de modă și ținutele postate de fashioniste pe Instagram sunt surse excelente de inspirație în materie de pantofi și sandale în tendințe. Colecțiile propuse de marile case de modă pentru primăvară-vară 2020 aduc în prim-plan câteva modele de pantofi și sandale în care merită să investești sezonul acesta. Iată ce pantofi și sandale se poartă în primăvara 2020:

Sandale de tip șlapi

Pe măsură de trendurile inspirate de anii '90 devin tot mai puternice, sandalele de tip șlapi se impun în lumea modei și devin adevărate piese statement pe care trebuie să le ai.
Se poartă în special cele în nuanțe nude, în stil minimalist și cu tocuri mici și medii. Se potrivesc perfect cu ținutele tale de primăvară, fie că porți rochii, fuste sau jeanși.

Papuci cu toc și vârf pătrat



Cine s-ar fi gândit că un simplu detaliu precum vârful pătrat poate face o pereche de papuci să aibă un aspect atât de modern și interesant? Bottega Veneta a introdus acest stil încă de la finalul anului trecut. În prezent, papucii cu vârf pătrat au devenit principala alegere a fashionistelor din întreaga lume. 

Citește și: Ce jachete se poartă în primăvara 2020. 5 modele


Balerini cu aspect modern


Balerinii s-au numărat întotdeauna printre pantofii de bază care nu ar trebui să lipsească din colecția niciunei femei. Însă în acest sezon balerinii sunt reinventați astfel încât să aibă un aspect modern.
Un detaliu important este zona decupată adânc, care oferă un aspect elegant și rafinat.

Bocanci cu talpă groasă


Când vremea nu este atât de frumoasă pe cât ne-am dori, bocanicii se dovedesc foarte utili, fiind încălțările ideale care să ne protejeze de frig și de apă. Sezonul acesta se poartă bocancii cu talpă groasă, voluminoasă. Îi poți purta nu doar cu pantaloni, ci și cu rochii sau fuste, pentru a crea un constrast interesant de stiluri.

Pantofi loafers cu accente


Pantofii loafer sunt de ani buni principala alegere a femeilor ocupate, care sunt tot timpul pe fugă.
Sunt confortabili și suficient de rafinați pentru a putea fi incluși în ținutele office. Iar sezonul acesta se fac remarcați pantofii lofer cu accente deosebite și imprimeuri interesante, precum piele de șarpe sau crocodil. Sunt trend pantofii accesorizați cu funde, cristale, ținte sau catarame sau cei în culori intense.

Pantofi sport cu talpă groasă, în nuanțe neon


Balenciaga a fost prima casă de modă care a readus trendul culorilor neon în prim-plan, prin intermediul pantofilor sport Triple S. Iar în primăvara 2020 acest stil va lua amploare, numeroase alte branduri alegând să includă în colecțiile lor pantofi sport cu talpă groasă, în nuanțe neon.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod